Миков се върна с бира в младостта

Лидерът на БСП Михаил Миков се разходи с чаша бира насред Лом в петък вечерта и си припомни младите години в Северозапада.

Водачът на червените гостува в крайдунавския град за заседание на областния съвет на БСП, но посети и празненствата послучай 121 годишнината на ломската пивоварна. "Ломската бира е един от символите на Северозападна България. Всеки личен, семеен и обществен празник в този край на страната винаги е ставал с нейна помощ. Така е било и в моето семейство, в младите ми години това беше основно питие на компаниите ни!", сподели Миков.

Преди събора на Бузлужда БСП е регистрила марката "Социалистическо пиво" и е предоставила производството му на пивоварната в Лом, допълни соц. лидерът. С бира в ръка председателят на БСП кръстоса площада на Лом и се разговори с партийни другари и граждани.

Заедно с Миков бяха и всички кандидати за кметове на БСП в област Монтана. "Обсъдихме задачите за изборите. Условията за живот в този беден регион предопределят хората тук да гласуват за левите сили и ние сме длъжни да предложим читави кандидати и идеи за решаване на проблемите!", заяви още Михаил Миков. На въпрос на в. "Труд" разчита ли на честни избори той отговори категорично "Не!".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини