Шофьор запуши главна улица в София, два трамвая го чакат (Видео)

За поредно безобразно паркиране в центъра на София сигнализира зрителка на Нова телевизия. Водачът на „Ауди” спрял насред трамвайната линия на ул. „Граф Игантиев” в София и слязъл да си пазарува по магазините. В това време зад колата се образувало задръстване. Два трамвая чакали шофьора да махне колата от релсите, за да могат да продължат. Изнервените водачи зад тях пък се принудили да заобикалят трамваите и да влизат в насрещното по и без това тясната улица, обяснява Ива Маркова.

„Колега” на шофьора с „Ауди”-то пък спрял колата си на пешеходна пътека пред супермаркет в квартал „Дианабад”, сигнализира зрителят Мартин Бонев. Освен че е на зебра, колата е препречила и скосеното място на тротоара, по което би трябвало да минават колички с бебета и инвалиди.

От друго „превозно средство” – кон, се оплака Боян Александров. Той изпрати видео, на което ясно се вижда как кон съвсем спокойно си пасе на баскетболното игрище в 57-мо училище в София. „Този кон редовно пребивава в училищния двор и зелените площи на училището. Всеки път е завързан на различно място, за да пасе нова трева. Неприятното е, че дори и през ваканцията, деца играят в двора на училището и трябва да делят място с коня, продукцията му и евентуалните зарази”, пише той.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини