Спасителите от Банско прибраха закъсали девойка и семейство

Турската армия установи контрол над всички селища в района Африн

Майка на 6 деца скубе и бие учителка Поморийският съд разпореди глоба за инцидент в училище

Бинали Йълдъръм: Никой не може да определя бъдещето на Близкия Изток без Турция

Комисар Явор Колев: Увеличава се педофилията в интернет

Стамен Белчев: Каранга пречи на конкурентите Труд

Посланикът на Турция дари апаратура за лечение на деца

Вековна икона на Богородица пристигна от Украйна във Варна

Д-р Джафер с отличие “Здравен политик”

Отстраняват 13 граничари заради издънката на Аерогара София На тяхно място идват служители от Варна и Бургас, каза вътрешният министър Радев

Цветан Цветанов: Да се подготвим за фалшивите новини и спекулации от нашите опоненти Руски дипломати ще се гонят само при заплаха за националната сигурност, каза в Поморие зам.-председателят на ГЕРБ

С кого пие всеки втори в България?

Художник от Търново дари Цветан Цветанов със своя картина

ГДБОП закопча разпространител на филми с насилие над непълнолетни

По-високи глоби на пътя в Гърция: 1500 евро за пушене в кола с дете, 2000 – за антирадар Отпада намалението от 50% при плащане до седмица

Сръбски политик зове: Да издигнем стена по границата с Македония

Лидерът на Сръбската народна партия /СНП/ Ненад Попович призова за изграждането на стена по границата с Република Македония за спиране на бежанския поток.

Според него “Европейският съюз няма желание бежанците да достигнат до територията на Евросъюза и прави всички възможно те да останат в Сърбия”. Пред първи канал на руската телевизия Попович каза още, че “80 на сто от бежанците са мъже, което предполага, че между тях може да има и терористи”.

Затова си твърдение той се позова на “сигурни източници от службите за сигурност”. Ненад Попович смята, че Сърбия трябва да прилага същите мерки спрямо бежанците, както и останалите държави от ЕС. “Това означава, че ние сме длъжни да издигнем стена по границата с Македония, както това направи Унгария по границата със Сърбия”, каза още Попович.

Върховният комисариат на ООН за бежанците (ВКБ на ООН) съобщи, че над 7000 имигранти са пристигнаха в Сърбия в събота срещу неделя. “Над 7000 души влязоха в Сърбия през нощта в събота срещу неделя, след като успяха да преминат от Гърция в Македония и да се качат на влак в град Гевгелия”, съобщи ВКБООН в свое изявление.

Само за последните два месеца в Република Македония са влезли над 44 000 души. Всички те се транспортират организирано от гръцките власти до македонската граница, край град Гевгелия.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.