Валери Симеонов: Изборният резултат на ГЕРБ ще падне наполовина, ако се съюзи с ДПС

"Резултатът на следващите избори ще е наполовина за ГЕРБ, ако се съюзи с ДПС", прогнозира  съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов пред ТВ7.

„Целта на ДПС е разрушаване на българската държавност. Противопоставя отделните хора на верски признак от това вади дивиденти, партията непрекъснато нарушава законите, гази утвърдените традиционни взаимоотношения в България с години. „Докога ще ни вменяват чувството за вина от „Възродителния процес”? Ясно е, че това е последователна политика за противопоставяне”, уточни Валери Симеонов.

На въпрос дали ГЕРБ ще се вслушат в съвета на лидера на ДПС Лютви Местан за промяна на формулата на властта, Симеонов посочи, че ако двете големи партии се сближат, ще се получи същото, което е станало с БСП. „Резултатът на следващите избори ще е наполовина”, поясни той.

”Не мисля като Бойко Борисов, че от резултата от местните избори може да се направи категоричен извод за политическото разпределение на страната.
Валери Симеонов заяви, че е имало безсмислена пресконференция и трибуна. „Каква беше новината от тази среща между ГЕРБ и Реформаторския блок, имаше ли резултат или нещо, което да не знаете”, попита риторично Валери Симеонов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини