Патриотите решават за Миглена и Марияна Избирателите са ме пратили в парламента и би следвало да се върна, каза пред “Труд” Валери Симеонов

Десислава Атанасова: Коалицията не е застрашена, защото оставката на вицепремиера Валери Симеонов беше личен акт

Българските антарктици стигнаха до остров Ливингстън

Скатов се подготвя за изкачването на 14-ия си връх

Шеф на „Нисан“ арестуван за измами Укривал доходи и харчел фирмени пари за лични нужди

Испания иска гаранции за Гибралтар в проектоспоразумението за Брекзит

Обучават лекари и психолози за ранно откриване на депресия

Соня Йончева идва в България Звездната прима пристига за кинопремиера

Над 200 ученици се запознаха с културата и традициите на Австрия Областният управител на Велико Търново проф.Любомира Попова прие посланика на Австрия

22 г. затвор за двама трафиканти на хероин

Германия прекрати оръжейния експорт за Саудитска Арабия

Млади изследователи от Стопанска академия представиха свои разработки Творческите работи бяха презентирани на 11-та докторантска научна сесия

КПКОНПИ е внесла иск за отнемане на имущество от Евелин Банев-Брендо и семейството му на стойност 23 275 542 лева

Гуардиола виновен за кризата на Германия

Искат забрана на Иванчева и Петрова да напускат страната

Шефът на „Граничен контрол“: Виждал съм деца на бежанци, отнесени от взривове

Турските каналджии отнемат документите на бежанците и почти всички, които идват в България, нямат документи, чрез които да разберем националността им.

Това съобщи пред Нова телевизия старши комисар Стоян Иванов, директор на дирекция „Граничен контрол“. По думите му обикновено каналджиите не влизат на територията на България.

„Виждал съм деца на бежанци с изгорени ръчички, деца пострадали от шрапнел, деца, на които по крачетата са им останали само костите, всичко друго е отнесено след взривове“, сподели той.

„Помещенията, които бяхме направили за задържане на нелегални имигранти, точно след 20 дни бяха поломени, защото се оказа, че това са хора, които не са виждали кран на чешма. Начупиха батериите. Това е различното в бита“, коменрира Стоян Иванов.

По думите му ефектът на оградата по границата с Турция е значителна. „Набезите там намаляха 10 пъти“, посочи още комисарят.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.