Николай Славов, даден от девствената поетеса на съд за обида: Не аз, а Хинкова ще ми плати 3000 лв.

Хинкова се опитва да изкара с това дело 3 хил. лв., но накрая тя ще ги плати на мен, като разноски. Това коментира пред „Марица” поетът Николай Славов след поредното съдебно заседание, което протече днес при закрити врата.

Хинкова съди Славов, затова че на литературна сбирка се обърнал към Хинкова с думите: „Кажи бе моме? Макар, че ти не си мома”.

Делото бе отложено заради нова съдебно- медицинска експертиза. Оказа се, че три болници в Пловдив са отказали да прегледат Хинкова и да се произнесат девствена ли е тя.

Експертизата вчера бе възложена на д-р Любомир Спасов, който е вещо лице към съда. Освен това се оказа, че медикът е специализирал акушерство и гинекология. Делото се отложи за 15 октомври.

Междуврмеенно стана ясно, че призованият кано свидетел журналист Христо Казашки отрекъл да е присъствал на сбирката, на която Славов произнесъл обидата към Хинкова.

Опита се да говори за политика в залата, но съдът го отряза. Разбрах, че вече е с две поданства, едното от тях е македионско, каза Славов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл