Майката на пребития Христо: Имаме нужда от друга държава

Детето ми е в много добро състояние, усмихнат и щастлив, обичащ и шеговит както преди, благодарение на всички лекуващи екипи от "Пирогов", които го спасиха! Лекарите са Бог! Безкрайно им благодаря! Бях в такова състояние, че не помня имената на всички положили усилия за детето ми. Затова няма да казвам имена – но благодаря ви, лекари от "Пирогов"! И Господ да ви благослови!

Това сподели пред Front.bg Невена Велинска, чието 3-годишно дете бе жестоко пребито.

За побоя бяха задържани две момчета на 18 години - Александър и Патрик. Те били наети от майката на Христо да се грижат за него, тъй като тя работи като цигулар на пътнически кораб.

Невена благодари и на участниците в групата „Защитете цигуларката и Христо“ и хилядите непознати хора които и помогнаха финансово.

"Винаги ще изпитвам вина. Огромна вина. Аз обичам - боготворя сина си! Той е свят и силен - аз съм грешна и по-слаба от него. Дано ми прости", споделя още майката.

На въпрос дали иска той да забрави, Нивена отговаря: "Да, разбира се. Моля се за това. Затова и не искам да говоря с медиите, нека ми простят. Разберете ме."

"Благодаренние на моите най-близки и верни приятели, сега сме спокойни. Живеем сред много любов и уют. Мога само да кажа, че от страна на всички институции видях разбиране, съчувствие и добронамереност. По този повод, искам да благодаря на г-жа Матеева и нейния екип от отдел "Закрила на детето". Дирекция "Социално подпомагане" - "Възраждане", за подкрепата и помоща им!, споделя още Невена.

На въпрос от какво имат нужда сега със сина Еци, майката отговаря "Имаме нужда от друга държава!".

"Това се случи, защото исках толкова много моя малък Еци, защото го родих щастлива, защото не се отказах от него, защото съм музикант, творец и избрах да го изхранвам като такъв, но ясно съзнавайки, че в моята родина,това е невъзможно", заявява 38-годишната жена.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини