Победителят в "Сървайвър" Ваня Джаферович и жена му Жени - в камбоджански капан

Победителят в най-успешния риалити формат в България - “Сървайвър”, Ваня Джаферович заведе жена си Жени в Камбоджа, за да й покаже лично местата, по които успя да спечели свирепата надпревара.

За тяхно нещастие ураган ги направи заложници за повече от седмица на остров Кох Ронг, където бе заснето последното издание на формата (видеоклип от урагана вижте в галерията долу).

Евгения също е сървайвърка, която стигна почти до финала в надпреварата в Панама. Двамата се запознаха след като Жени вече беше заразена със сървайвърския вирус и някак си без много да желае, легендата на футболен клуб "Берое" също прихвана от нея. По време на снимките в Камбоджа, футболистът от Хърватия беше на път да се откаже още от самото начало. "Не знам как Жени е издържала тук. Шапка й свалям", каза Джаферович пред камерите още на първата седмица в шоуто. Във скайп връзка обаче Жени го вразуми, той се върна вдъхновен, падна счупи си носа още на първото състезание, след това си сряза крака, но устоя и победи.

Точно същия плаж, на който Ваня беше готов да се откаже заведе и Жени. На местния кхмерски език това място се нарича Шне Чнеп - или както там звучи. Островът е известен с един от най-красивите диви плажове в света. Той е от кварцов пясък и не пари, независимо колко е висока температурата. Нещо повече - наричат го "пеещият пясък", защото когато вървиш по него, той скърца, сякаш газиш сняг в свирепа зима. След първата радост, дойде и първият дъжд.

"Кошмарно нещо е тропическата буря. Добре, че нямаше такава по време на играта", каза за "Труд" Ваня Джаферович. Обаче както винаги в чудесно настроение. 

“Объркаха се плановете, но не съжаляваме за нищо - каза специално за “Труд” Жени от Камбоджа. - Обиколихме целия остров, видяхме как са снимали американците за най-новия им сезон на “Сървайвър” - несравнимо е с нашите мащаби. Те са строили декори, за каквито ние само можем да си мечтаем. Едно от племената дори е било на същото място, където е бил и Ваня - племето "Нага". Видях и местата, на които Ваня е спечелил игрите.”

Сървайвърското семейство е презаверило билетите си и още тези дни отлита от Сиануксвил към Сием Рийп, където са величествените храмове на Ангкор, познат на повечето читатели от първия филм от сагата "Лара Крофт" с Анджелина Джоли. Между другото на съседния остров, на който са заклещени семейство Джаферович е и луксозният хотел, в който отсядат Бранджелина (както наричат най-известното холивудско семейство - Анджелина Джоли и Брад Пит).

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица