ГЕРБ регистрира Фандъкова като кандидат за кмет на София за трети пореден път

ГЕРБ-София регистрира в Общинската избирателна комисия (ОИК) кандидатите си за кметове и кандидатите за общински съветници в столицата. Документите за регистрация бяха внесени от областния координатор на ГЕРБ-София и заместник-председател на Националния предизборен щаб Цветомир Паунов, от председателя на групата на ГЕРБ в Столичния общински съвет Малина Едрева и кандидати за общински съветници, съобщиха от пресцентъра на партията.

Цветомир Паунов подчерта пред журналисти, че безспорната кандидатура за кмет на София е на Йорданка Фандъкова, която ще бъде и водач на листата. Зам.-председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ посочи, че оценката за работата на районните кметове от структурите е много добра и всички районни кметове в София са номинирани и регистрирани отново в ОИК.

„Регистрирахме пълна листа на кандидати за общински съветници, колкото е броят на мандатите – 61. Регистрирахме 24 кандидати за кметове на райони. От 32 кметства, регистрирахме кандидати в 31 населени места. В едно от кметствата ще подкрепим кмет, издигнат от инициативен комитет“, обясни Паунов. Според областния координатор на ГЕРБ в София партията дава възможност на нови лица да участват в листите и има широко представителство от Младежи ГЕРБ, Жени ГЕРБ, Предприемачи ГЕРБ и Старейшини ГЕРБ. „Безспорно добрите резултати в София се дължат на добрия екип, който беше създаден от кмета Йорданка Фандъкова и нейните заместниците, както и благодарение на работата на колегите в Столичния общински съвет, на районните кметове и на кметовете на кметства“, обясни Паунов.

„За нас е важно да има ясна отговорност в София, каквато наблюдаваме през последните осем години, за да може работата да продължи с темповете, които познаваме до момента и с видимите резултати, които подобряват живота в града ни“, подчерта Малина Едрева.

„На 25-ти септември в Зала 6 на НДК ще ви запознаем с пълния състав на всички кандидати на ГЕРБ в София“, заяви Цветомир Паунов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини