Коалиция "Единни за промяна" регистрира кандидатите си за местния вот във Видин

"Горда съм с екипа си", заяви кандидатът за кмет на Видин Росица Кирова, която в понеделник внесе документите за регистрация на кандидатите от коалиция "Единни за промяна" в Общинската избирателна комисия. Този път Кирова бе подкрепена от група чаровни дами на едноименното гражданско обединение, символично демонстрирайки женското начало, което ще е водещо не само в предизборната кампания, но и с очаквания нов стил в управлението на общината.

"Опитали сме се да обхванем целия спектър на гражданското общество във Видин. И всеки един от нас се е доказал със своите знания, умения и опит да представлява хората на общината", каза Кирова и изрази надежда, че като единствена жена кандидат за кмет ще срещне джентълменско отношение от опонентите си мъже.

"Единни за промяна" се явяват на изборите с пълна листа от 37 кандидати за общински съветници и кметове на 15 от населените места в община Видин.

"Община Видин се нуждае от промяна. Бавно, внимателно, стъпка по стъпка. Така, както се чисти един кухненски шкаф - да разместим малко, да изхвърлим старите неща, които са за боклука, да почистим и започнем да градим ново начало. Не само с нови хора, а на първо място с хора, които знаят и могат. Защото хората може да са нови, но душата да им е стара. Ние ще се опитаме да направим промяната не само с качествени хора, но и с такива, които досега никога не са участвали пряко в управлението на община Видин. Хора с неопетнено име", подчерта Росица Кирова. Тя поясни, че сред кандидатите от коалицията има и млади хора, които са били част от Общинския съвет и са показали с работата си, че могат да отстояват интересите на видинчани.

"Гражданското обединение е отворено. Имаме нужда от всички. Убедена съм, че видинчани ще ни помогнат да направим промяната заедно", каза още Кирова.

По време на регистрацията единственото изключение от дамската група бе председателят на гражданско движение "Аз обичам Видин" Юли Петров. "Това е човекът, които ще ни наблюдава изкъсо и ще бъде нашият коректив в работата ни, ако спечелим доверието на видинчани", заяви Росица Кирова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони