Залесяват нова гора върху опожарена

Мицотакис се среща с Бойко Борисов и Зоран Заев в Солун

Румен Драганов: Не се очаква драстично поскъпване на самолетните билети

ВСС гласува повторно кандидатурата на Иван Гешев за главен прокурор Протест и контрапротест около сграда на съдебните кадровици

Стоян Мирчев, БСП: Михаил Миков отсъства от кампанията, а сега принизява усилията ни

Пожарите в Австралия унищожили част от имота на Ръсел Кроу

Уволниха пияния шофьор на училищен автобус

Прокуратурата: Няма доказателства за престъпление в сигнала на БОЕЦ срещу Иван Гешев

Как да обясним на блондинка защо звукът от гръмотевицата закъснява

Туск: Великобритания ще стане второстепенен играч след Брекзит

Кметът на Перник: Водният режим, който предлагат от ВиК, може да унищожи цели сектори

Жираф предизвика тежка катастрофа в резерват в ЮАР, загина турист

Мечка нападна и рани ловец край село Търничене

Стрелба в колеж в руския град Благовещенск (ВИДЕО)

Ярък метеор освети небето над няколко американски щата (ВИДЕО)

Коалиция „Единни за промяна“ регистрира кандидатите си за местния вот във Видин

„Горда съм с екипа си“, заяви кандидатът за кмет на Видин Росица Кирова, която в понеделник внесе документите за регистрация на кандидатите от коалиция „Единни за промяна“ в Общинската избирателна комисия. Този път Кирова бе подкрепена от група чаровни дами на едноименното гражданско обединение, символично демонстрирайки женското начало, което ще е водещо не само в предизборната кампания, но и с очаквания нов стил в управлението на общината.

„Опитали сме се да обхванем целия спектър на гражданското общество във Видин. И всеки един от нас се е доказал със своите знания, умения и опит да представлява хората на общината“, каза Кирова и изрази надежда, че като единствена жена кандидат за кмет ще срещне джентълменско отношение от опонентите си мъже.

„Единни за промяна“ се явяват на изборите с пълна листа от 37 кандидати за общински съветници и кметове на 15 от населените места в община Видин.

„Община Видин се нуждае от промяна. Бавно, внимателно, стъпка по стъпка. Така, както се чисти един кухненски шкаф – да разместим малко, да изхвърлим старите неща, които са за боклука, да почистим и започнем да градим ново начало. Не само с нови хора, а на първо място с хора, които знаят и могат. Защото хората може да са нови, но душата да им е стара. Ние ще се опитаме да направим промяната не само с качествени хора, но и с такива, които досега никога не са участвали пряко в управлението на община Видин. Хора с неопетнено име“, подчерта Росица Кирова. Тя поясни, че сред кандидатите от коалицията има и млади хора, които са били част от Общинския съвет и са показали с работата си, че могат да отстояват интересите на видинчани.

„Гражданското обединение е отворено. Имаме нужда от всички. Убедена съм, че видинчани ще ни помогнат да направим промяната заедно“, каза още Кирова.

По време на регистрацията единственото изключение от дамската група бе председателят на гражданско движение „Аз обичам Видин“ Юли Петров. „Това е човекът, които ще ни наблюдава изкъсо и ще бъде нашият коректив в работата ни, ако спечелим доверието на видинчани“, заяви Росица Кирова.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.