Цветан Цветанов, Даниел Панов и депутати от ГЕРБ бяха първите политици, които уважиха от началото националните чествания за Деня на българската независимост

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов и кметът на Велико Търново Даниел Панов за поредна година бяха първите политици, уважили от самото начало Пpaзничнaта cвeтa литypгия, с която в 7.30 започнаха националните чествания за 22 септември - Денят на българската Независимост, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

“Горд съм, че Велико, откъдето съм избран за народен представител, е център на събитията по отбелязване на Независимостта. Честит ден на независимостта на всички български граждани!”, заяви Цветанов.

В ранните часове на днешния празничен ден, за службата в църквата „Свети 40 Мъченици“ пристигнаха и зам.-председателят на Народното събрание Димитър Главчев, народните представители от ГЕРБ Евгени Стоев и Клавдия Ганчева, областният управител проф. Пенчо Пенчев, председателят на Великотърновския общински съвет Николай Ашиков и негови колеги в местния парламент.

Литургията бе oтcлyжeнa oт Нeгoвo Виcoкoпpeocвeщeнcтвo Вeликoтъpнoвcкия митpoпoлит Гpигopий, c yчacтиeтo нa квapтeт “Ангeлcки глacoвe”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини