Четирима загинаха в тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас

Четирима души загинаха в тежка катастрофа на пътя Варна – Бургас, съобщиха от полицията във Варна.

Катастрофата е станала в 7:05 часа тази сутрин на пътя Варна - Бургас, след с. Старо Оряхово. Ударили са се товарен автомобил и лек автомобил „Volkswagen”. Вследствие на инцидента са загинали четирима души от лекия автомобил.

По първоначални данни лекият автомобил е навлязъл в лентата за насрещно движение, където се е блъснал челно в товарния.

Работи се за изясняване на причините и обстоятелствата, довели до инцидента, както и за установяване самоличността на загиналите.

Пътят Варна – Бургас е временно затворен за преминаване на автомобили. Движението се извършва по обходен маршрут.

И четиримата загинали са мъже на възраст между 19 и 40 години. Двама от жертвите в инцидента са баща и син, съобщи БЛИЦ. Следствената група вече е приключила с огледа на местопроизшествието и в момента трупни линейки пътуват натам, за да приберат телата на жертвите.

Ясна е и самоличността на загиналите. Двама братя на 44 и 51 години, синът на единия и техен племенник – син на сестра им, са загиналите при автомелето край Старо Оряхово.

Всички са от Бургас. Зад волана е бил 44-годишният мъж, който изгубил контрол над управлението, навлязъл в насрещното движение и се забил в товарен автомобил „МАН“ с варненска регистрация. Вследствие на катастрофата всички издъхнали на място. Загиналите са съответно на 51, 44, 26 и 19 години.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини