Цветанов: Кметовете от ГЕРБ правят реални политики, насочени към хората

Кметовете от ГЕРБ са тези, които правят реални политики насочени към хората. Това заяви председателят на Националният предизборен щаб и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на среща с жителите на с. Априлово, община Горна Малина.

На събитието присъстваха народните представител от ГЕРБ Галя Георгиев и Петър Беков, кандидатът на ГЕРБ за кмет на Горна Малина Николай Стоилов и кандидати за общински съветници.

Цветанов подчерта, че предстои една много важна кампания за България. „Кампанията на ГЕРБ ще бъде близо до хората“, заяви зам.-председателят на партията. Той акцентира, Николай Стоилов е човекът, който може да постигне видими за хората резултати. Той подчерта, че няма друга партия, която да работи за хората и да е по- близо до тях.

Цветанов обобщи, че пред страната ни стоят сериозни предизвикателства. „Това е новият финансов програмен период“, каза Цветанов. Той припомни, че по времето на правителството на Пламен Орешарски, страната ни е загубила доверието на европейските институции. Зам.-председателя на ГЕРБ призова жителите на Горна Малина да гласуват разумно. “Задавайте си въпроса от кого ще търсите политическата отговорност и дали зад дадения кандидат стои сериозна политическа сила“, подчерта Цветанов.

Той посочи, че това което ГЕРБ цели е да има стабилно правителство и възстановено доверие от Брюксел. „Нашите кметове са тези, които се грижат за младите хора в България“, обясни председателят на Националния предизборен щаб.

„За мен, като кандидат за кмет, най-важни са хората. И ще работя в тяхна помощ“, заяви кандидат от ГЕРБ за кмет на Горна Малина Николай Стоилов. Той подчерта, че управлението трябва да се обърне към всеки жител на общината, да попита какъв е проблемът му, какво го принуждава да живее трудно и как може да му се помогне. „Ще работя за едно прозрачно управление, в което заедно с хората да взимаме решения, които са важни за общината ни“, заяви Стоилов. Той заяви, че ГЕРБ ще направи кампания, която да покаже на жителите на Горна Малина, че те са основният и най-важен приоритет, за да се развива общината.

* Избори 2015 - платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини