На 22 март 2018 да почерпят

Ковачев, Кючюк и Курумбашев с политически Оскари от Европарламента (СНИМКИ)

Берлин и Париж отказали да подкрепят британски санкции срещу Русия

„Фейсбук“ олекна с $60 млрд. за два дни Парламентът в Лондон и US Конгресът искат Марк Зукърбърг да даде обяснения

Борис Джонсън сравни мондиала в Русия с олимпиадата на Хитлер

23-годишен безработен е серийният бомбаджия от Тексас

За първи път показаха подземията на Мавзолея Монтират арт инсталации на мястото на съветски климатик колкото плувен басейн

Смъртоносна болест мори свинете у нас

Томислав Дончев за ЧЕЗ: Ситуацията изискваше бърза, нестандартна мярка

„Труд“ приобщи хиляди към благородна кауза Предстои благородна инициатива за абитуриенти на 24 април

Борисов се срещна с генералния секретар на европейските профсъюзи

Зоран Заев към Русия: Македония е ориентирана към НАТО

Гърция ни тараши за цигари и пиене Конфискуват автомобила при контрабанда

Тръмп и Макрон се съгласиха, че Русия е отговорна за отравянето на Скрипал

Германци, италианци и французи искат да ловуват у нас

Целта на БСП е да спечели изборите във Видин и да предложи честно и принципно управление

Левицата откри предизборната си кампания в града

„От БСП се включваме в местните избори във Видин, за да ги спечелим и да предложим за хората и общината справедливост и солидарност, да предложим друга политика, обърната към обикновения човек, политика, която да спре загиването на града и на селата ни”. Това заяви народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Филип Попов при откриването на предизборната кампания на БСП във Видин.

Стартът бе даден със специално видеообръщение на председателя на БСП Михаил Миков, което бе излъчено пред събралите се във Филхармонията стотици видинчани. Филип Попов представи кандидатите за кмет на общината инж. Людмил Димитров, пълната листа от 37 кандидати за общински съветници и 19 кандидати за кметове на кметства.

„Ние направихме промяната в нашата партия и разрешихме проблем, наслагван с години. Едни казват, че сме закъснели, други казват, че не е било сега времето, но най-важното е, че истинските социалисти са окрилени от тази промяна, която ни позволява да стъпим на здрава основа”, коментира Попов по повод на сваленото политическо доверие от доскорошния общински председател на БСП, който впоследствие се самоизключи от партията. „Промяната в партията ни позволи и нещо друго – да издигнем кандидатурите на чисти и неопетнени хора, на хора, знаещи и можещи, на хора с опит, но и на млади, изпълнени с ентусиазъм и желание за работа”, каза още народният представител.

Кандидатът за кмет инж. Димитров подписа обръщение към видинчани, в което заявява, че като представители на Българската социалистическа партия той и кандидатите за общински съветници предлагат друга политика за хората и общината, справедливост и солидарност, прозрачност и отчетност в харченето на общинските пари, без зависимости от корпоративни и частни интереси.

Кандидатът за общински съветник Зоя Василева, която преди три месеца получи званието „Магистър-фармацевт на годината”, заяви, че във Видин БСП ще получи подкрепата на Демократичния съюз на жените.

Лидерът на Младежкото обединение Димитър Велков, инж.Кръстьо Спасов, който два пъти е бил областен управител, и председателят на Отечествения съюз във Видин Надежда Гъжева изразиха увереността си, че със силните кандидатури, които социалистическата партия предлага на видинчани, на 25 октомври ще бъде постигнат успех.

Много настроение създадоха изпълненията на танцова формация „Фиданките”, а вечерта завърши с народни хора.

Номерът на БСП в интегралната бюлетина във Видин е 9, а слоганът на местната кампания е „Ново начало се гради с нови хора”.

* Избори 2015 – платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.