Цветан Цветанов ще посети област Кюстендил

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Кюстендил на 27.09.2015 г. /неделя/. Той ще бъде придружаван от областния координатор на ГЕРБ в Кюстендил и народен представител Кирил Калфин, кандидати за кметове и общински съветници.

В 11:00 часа Цветан Цветанов ще се срещне с граждани и симпатизанти от град Дупница на площад „Свобода“ в града. Ще присъства и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Дупница Методи Чимев.

В 13:00 часа Цветанов ще представи пред жителите на Сапарева баня кандидатът на ГЕРБ за кмет на града Калин Гелев. Събитието ще се състои в централната градска част.
В 15:30 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще бъде в град Бобов дол, където ще бъде представен кандидатът за кмет на града Мая Спасова. Представянето ще се проведе на сцената на Амфитеатъра, централна градска част.

В 17:30 часа Цветан Цветанов ще се срещне с членове и симпатизанти на ГЕРБ на площад „Велбъжд“ в град Кюстендил.

В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие за област Кюстендил. На площад „Велбъжд“ в град Кюстендил председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Кюстендил кандидатите на ГЕРБ за областта. На мероприятието ще присъства кандидатът за кмет на Кюстендил Петър Паунов, кандидати за кметове и за общински съветници от областта.

*Местни избори 2015. Платено съдържание. Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини