Ерос спечели 15 хиляди сърца в София по анцуг и китара

Светлини, мултимедия, грандиозно шоу - Ерос поднесе на българската публика спектакъл, който ще се помни още дълго. Но хората си тръгнаха от концерта на световната звезда впечатлени не толкова от ефектите, колкото от отношението на изпълнителя - към музиката, хората, детайлите.

Билетите за концерта на Рамацоти в столичната зала „Арена Армеец” в събота вечерта бяха разпродадени месец преди шоуто. Очакванията бяха големи - все пак изпълнителят поиска реконструкция на покрива на залата, обяви, че ще покаже специално заснети кадри от Рим и ще поднесе един стилен концерт. Италианецът удържа на думата си. В залата прозвучаха най-големите хитове от 30-годишната му кариера, а феновете пяха с него Piu bella cosa, Adesso tu, Un altra te, Fuoco nel fuoco, Un'emozione per sempre, I belong to you, Una storia importante. Двете му беквокалистки - Моника и Роберта, му помогнаха да изпълни едни от най-известните си дуети.

Ерос беше научил „Добър вечер” и „Благодаря” и в един момент дори успя да попита на български публиката “Как сте?”.

На сцената певецът излезе по анцуг. Така бяха облечени и музикантите му - почти в екипи на един футболен отбор. Този на Ерос, както гласеше и надписът на гърбовете им. Но в отбора на изпълнителя бяха и всички 15 хиляди души, дошли да се докоснат до магията на италианката музика.

Рамацоти свири на китара, показа, че макар и на прага на 52, още е във форма, като сам избута пианото си на сцената. След като завърши концерта с Musica è, излезе за бис и накара публиката да танцува с по-бързи парчета. Защото Ерос прави всичко по италиански. Перфектно.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица