Цветанов в Кресна: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Кресна Атанас Махлелиев е носител на промяната

ГЕРБ застава зад Атанас Махлелиев – най-младият кандидат за общински кмет в страната, защото той е носител на новото, промяната, положителното. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща в бизнеса в Кресна. „Сега община Кресна има бюджет от 3 млн. лева и задължения от 3 млн. лева. Трябва да се положат максимални усилия, за да се изправи общината. За да се случи това, е нужно да се усвоят средства от европейските фондове“, заяви Цветанов. Според него, само когато местната власт работи в синхрон с държавата, това е възможно. Цветан Цветанов подчерта, че местния бизнес може да получи тласък за развитие чрез средствата от европейските фондове, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„Когато Атанас Махлелиев бъде избран за кмет на Кресна, съм сигурен, че в помощ на бизнеса ще се организират срещи с министрите, ще идват експерти, когато местният бизнес има нужда от тях“, каза Цветан Цветанов. Той подчерта, че само едно стабилно управление може да доведе до видимите резултати, които, за съжаление, в община Кресна сега липсват. Зам.-председателят на ГЕРБ призова на изборите да отидат да гласуват повече хора, да се гласува по разум и съвест. „Не искаме случайността да определя бъдещето на Кресна. Не искаме купеният и контролиран вот да определя бъдещето на Кресна“, категоричен бе Цветанов.

Цветан Цветанов призова жителите на Кресна да гласуват с номер 9 на 25-ти октомври за централния нападател в отбора на ГЕРБ-Кресна –Атанас Махлелиев. „Нека заедно да превърнем община Кресна в по-красиво и привлекателно място за живеене“, каза Цветанов.

Атанас Махлелиев благодари на зам.-председателя на ГЕРБ за подкрепата на най-голямата политическа партия в страната. „Искам нашата община да се превърне в положителен пример за промяна и развитие, община, в която младите се завръщат. Убеден съм, че ще спечеля тези избори, за да приложа нови практики, за да има община Кресна новата визия, която заслужава. Аз съм един честен играч с номер 9“, обърна се към хората кандидатът за кмет от ГЕРБ.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини