Руското разузнаване: Не сме искали освобождаването на Божков

РИОСВ – Пловдив даде 1 месец на общините да почистят речните корита от боклуци

Иззеха 750 000 къса контрабандни цигари в Плевен

Над 1 кг хероин и боеприпаси откриха в Пловдивско, арестувани са мъж и жена

Преслава пропя на турски (ВИДЕО)

Отложиха делото за мярката на Миню Стайков, бил в болница

Новата Конституция на Русия може да забрани на министрите да имат банкови сметки в чужбина

Осъдиха бракониер, помлял с камъни кола на ловен шеф

Диляна Попова знае как да съблазнява (СНИМКА)

Дилър бяга с мръсна газ, спипаха го Полицейско куче надушило дрогата

Един загинал при масова стрелба в търговски център в Банкок

Пиян шофьор помете каруца, трима са в болница

Съветниците от Банско ще даряват лични пари за нуждаещи се на всяка сесия

Откриха над 6 тона месо с изтекъл срок на годност в Плевен

Карлос Гон: Планирах бягството си сам, беше рисковано Японското общество е справедливо, но системата представя фактите изкривено, заяви бившият шеф на "Нисан"

Oрбан: Няма бежанска криза, а неконтролирано и безкрайно миграционно движение

Унгарският премиер Виктор Орбан предупреди в ООН за опасността от дестабилизация на Европа в резултат от мигрантската криза.

„Европа не може да издържи на това бреме сама, ако тенденцията не се промени, Европа ще бъде дестабилизирана“, подчерта той на заседание в ООН по този въпрос.

Орбан поиска да бъдат установени „световни квоти“ за приемане на мигранти от всяка страна, при положение, че в Европа няма консенсус по този въпрос.

„Това не е бежанска криза, това е масово неконтролирано и безкрайно миграционно движение“, счита той. Според него става въпрос за вълна от икономически мигранти, бежанци, хора, търсещи убежище и чужди бойци. Орбан поиска от генералния секретар на ООН Бан Ки Мун да бъдат започнати преговори, така че да се разпредели на световно ниво тежестта от тази масова мигрантска вълна. „Мигрантите са жертви на лошо управление или конфликти в техните страни, както в Сирия, и на безскрупулни трафиканти, каза още унгарският премиер. Според него обаче решението е да се подобри ситуацията в собствените им страни, а не да им се предоставя нов живот в Европа. Миграцията трябва да е организирана, контролирана, сигурна, урегулирана и отговорна“, добави той.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.