Цветан Цветанов поздрави представители на пенсионерските клубове в Берковица по случай Международния ден на възрастните хора

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, народният представител от ГЕРБ-Монтана Десислава Атанасова и кандидатът на ГЕРБ за кмет на Берковица Димитранка Каменова се срещнаха с представители на пенсионерските клубове в Берковица по случай Международния ден на възрастните хора.

„Знам колко важна е помощта от бабите и дядовците, затова Ви пожелавам дълголетие и да се радвате много на децата, внуците и правнуци. Това, което сте дали на община Берковица и на България, не може да се измери с нищо. Затова – гребете с пълни шепи от щастието, което Ви дават младите поколения. В лицето на Димитранка Каменова винаги ще се срещате разбиране и ще получавате подкрепа, когато имате проблеми, затова на изборите на 25-ти октомври подкрепете с номер 3 в бюлетината Димитранка Каменова и ГЕРБ“, призова възрастните жители на Берковица Цветан Цветанов.

По време на срещата Цветанов, Атанасов и Каменова подариха на представителите на пенсионерските клубове в Берковица музикален поздрав от народната певица Славка Калчева.  

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини