На 6 април 2020 да почерпят

Девите да овладеят емоцията си, Скорпионите да не се поддават на ласкателствата – Дневният хороскоп на Алена

Иде бум на малоумни самоделни прически COVID-19 сам признал всичко пред руските учени

Свидетел предупредил полицията, че ще го застрелят На гроба на Мариян Марата се появила бележка с имената на килърите му

300 000 проститутки без препитание

СЗО преосмисля позицията си за маските (ИНФОГРАФИКА)

Картини под карантина Фантазьори създават шедьоври от тоалетна хартия, фолио, тенджери и домакински уреди

Отрицателни са пробите на контактните с народния представител Даниела Малешкова

Най-красивите близначки катерят модния Олимп 10-годишните Ава и Лия спасяват баща си от рак

Пандемията роди ново пиратство Винят САЩ, че отмъкват медицински пратки

Един болен от COVID-19 може да зарази 400 души

Защо Стийв Карел напусна „Офисът“

Горски пожар повиши нивата на радиация край Чернобил (ВИДЕО)

Бутици шият маски, за да избегнат фалит Захвърлиха роклите, правят само предпазните материали

Реанимират мярката 60/40 (обзор)

7696 лева средна заплата в „Южен поток“

Средно по 7696 лева на месец са получавали 36-те служители в компанията „Южен поток България“ през 2014 г. според отчета на дружеството.

Фирмата беше създадена, за да строи на наша територия газопровода „Южен поток“, проектът, който Русия прекрати. Акционери с равни дялове в компанията са руската „Газпром“ и държавният Български енергиен холдинг (БЕХ), капиталът й е 398 млн. лева.

Според отчета на компанията до момента няма официален документ, който да спира проекта и изграждането му продължава по план. Така през 2014 г. „Южен поток България“ е похарчила близо 40 млн. лева за покупка на земи, дълготрайни активи и разрешителни за преминаване. Отчетена е 15,25 млн. лв. загуба към края на годината.

През 2013 г. средните заплати са били 10 873 лева на месец. М. г. енергийният министър Теменужка Петкова разпореди те да бъдат намалени до средните в енергетиката – 1564 лева в първото тримесечие на 2015 г. В резултат БЕХ е повдигнал въпроса на общото събрание на акционерите в средата на т.г., става ясно от неговия протокол.

От „Газпром“ са казали „да“, но тогава от БЕХ се оправдали, че не са готови да внесат предложението и то не е гласувано. Не е гласувано и предложението членовете на съвета на директорите да не получават възнаграждение.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.