Арестуваха дъщерята на Цар Киро с 2 кг хероин

Община Велико Търново превърна с 820 000 лева изоставена сграда в комплекс за социални услуги Кризисният център ще приютява жертви на домашно насилие

Показват „Златното евангелие“ от Омуртаг в музей „Етър“ в Габрово Светинята ще бъде представена на Националния празник - 3 март

Общо 52 души са ранени при атаката в Хесен, 18 са деца

Заловиха грабител, нападнал жена

Деми Ловато се показа без грим (СНИМКА)

Директорката на Басейнова дирекция-Пловдив е обвинена за безстопанственост

Двама сърби са заразени с коронавирус

Wizz Air няма да отменя полети до Италия, от Ryanair все още няма официална позиция

Десетки автовози пътуват всяка седмица до огнището на коронавируса в Северна Италия

Пълни автобуси от Милано продължават да пристигат у нас

Нено Димов остава в ареста

Николета Лозанова към Филип Плейн: Благодаря ти за невероятната нощ

Гърция взема мерки срещу коронавируса, изтегля гражданите си от Италия

Появи се Ябълковият човек

Фандъкова: Новото кръстовище на Лъвов мост е отличен пример за видимите резултати от работата ни за София

„Пример за видимите резултати на нашата работа е изцяло новото кръговото кръстовището на „Лъвов мост”, което изградихме в район „Сердика”. По този начин значително се облекчи трафика в района, а това намалява и вредните емисии, което е наш основен приоритет. Освен това обновихме изцяло бул. „Княгиня Мария Луиза”, изградихме и велоалея, която свързва центъра със северните квартали на столицата” , това коментира Йорданка Фандъкова – кандидат на ГЕРБ за кмет на София, при среща с граждани от район „Сердика”, съобщиха от ГЕРБ.

Йорданка Фандъкова се включи и в доброволческата инициатива „Моето здраве”, която бе организирана от районната организация на ПП ГЕРБ – район „Сердика“ и студентите от специалност „Медицинска сестра” към Медицински университет – София. По време на инициативата гражданите имаха възможност да получат съвети за здравословен начин на живот, а на желаещите бе измерено и кръвното налягане. Фандъкова представи и новите проекти, с които ще се гарантира дофинансирането на общинските болници за дейности, които не се заплащат от НЗОК. „Продължаваме инвестициите в нова медицинска апаратура“, подчерта тя.

Йорданка Фандъкова представи екипа си в район „Сердика” в лицето на кандидата за кмет – инж. Тодор Кръстев и кандидатите за общински съветници – Зафир Зарков, Васил Йорданов и Елизабет Петрова.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.