Фандъкова: В най-тежката икономическа криза имаше най-ниските нива на безработица в София

Гордеем се,че в най-тежката икономическа криза имаше най-ниските нива на безработица в София. Това каза Йорданка Фандъкова, кандидат на ГЕРБ за кмет на София, на срещата си с възрастни хора от пенсионерските клубове в район „Нови Искър" в кв. „Кумарица“, съобщи „Фокус”.

„Ние сме в първата тройка, но въпреки това зная, че не е лесно. Не е лесно на възрастните, на всички, защото стандартът не е такъв, какъвто заслужават всички. Това, което вие сте направили за страната си и населеното място е огромно и се вижда. Всички трябва да сме солидарни и да помагаме на младите” каза тя.

За последните четири години увеличихме три пъти клубовете за възрастни хора на територията на София, заяви Фандъкова.

„Тук виждам активни хора,които не просто можете сами, а имате и много успехи. Поздравявам ви, за всичко което правите в сферата на културата. Срещала съм се с някой от вас, които са получавали награди, от призове и фестивали. Благодаря ви от сърце, защото вие представяте София, Столичната община и населените места,където живеете”, обърна се тя към пенсионерите.

Фандъкова посочи, че с кмета на „Нови Искър”, работи в тясно сътрудничество. „Тя знае всичко, с което можем да помогнем да подкрепим един фестивал или друг. За последните четири години увеличихме с три пъти клубовете за възрастни хора на територията на целия град. Сега са 23, а има кметове,които панират още”, каза Фандъкова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини