Цветанов: Кандидатът ни за кмет на Тетевен д-р Мадлена Бояджиева е високо оценявана от ГЕРБ

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Тетевен д-р Мадлена Бояджиева е качествен човек, с огромен потенциал и с голямо сърце. Иска да работи за хората и в селата, и в града. Неслучайно бе оценена високо от най-голямата политическа партия – ГЕРБ и ние заложихме именно на нея за областен управител на Ловеч. Това заяви днес в Тетевен председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. На срещата с жители на Тетевен Цветанов представи кандидатурата на д-р Мадлена Бояджиева за кмет на община Тетевен и кандидатите за общински съветници и кметове на кметства, съобщиха от ГЕРБ.

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че в момента има голямо предизвикателство пред всички общини, заради новия програмен период, в който България ще получи около 32 млрд. лева. „Затова не трябва да се колебаем и нека всеки от нас даде всичко от себе си за победата на Мадлена, за да може част от тези пари да достигнат до Тетевен и до тетевенци. Политиката на политиците трябва да достига до хората. Благодаря на всички присъстващи за подкрепата, която оказват на ГЕРБ и д-р Мадлена Бояджиева – днес имаше много повече хора, отколкото на предишните ни срещи тук, което означава, че днес има повече смелост”, каза още Цветанов пред членове и симпатизанти на ГЕРБ от община Тетевен.

„Тетевен има нужда от промяна - дълбока и драстична промяна. Искаме и тук да има видими резултати за жителите на нашата община. Искаме промяна, за да има и в Тетевен воден цикъл, за да има и тук модерна инфраструктура, за да има условия за развитие на туризъм, за да имат тетевенци модерни социални услуги, за да имат нашите деца във всички населени места съвременни и безопасни детски площадки, съвременни бази за спорт, които да ползват безплатно, за да има добри условия за живот и развитие на младите хора. Всичко това знаем как и можем да постигнем заедно и единни. Време е!”, заяви д-р Мадлена Бояджиева.

Цветан Цветанов бе придружаван от областния координатор на ГЕРБ в Ловеч Николай Нанков, народния представител Антон Долапчиев и Корнелия Маринова – кандидат на ГЕРБ за кмет на Ловеч.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони