Димитър Николов се хвана на хоро с "Чановете"

Димитър Николов поведе право българско хоро и игра с танцьорите от ансамбъла за български народни танци "Чанове". Вчера те празнуваха своя шести рожден ден и по обед се събраха пред общината, за да изнесат за бургазлии специален концерт. Преди това, танцьорите преминаха в атрактивно дефиле от площад "Тройката" по улица "Александровска".

Димитър Николов, който е кандидат кметът на ГЕРБ в морския град и има два мандата зад гърба си, спонтанно се включи в празника на ансамбъл "Чанове". Млада двойка танцьори от състава, бе решила да отпразнува сватбата си също във вчерашния слънчев и топъл край морето ден. Булката се казва Елица и е от Перник, но е избрала да живее в Бургас. Тук е срещнала половинката си- Михаил. Сватбата си решили да отпразнуват като се венчаят в един от символите на морския град - Казиното, на брега на морето и да танцуват с приятелите си от състава пред общината.

Двамата изиграха няколко хора с ансамбъла, а "чановете" високо и с пълен глас обявиха, че дават Елица за жена на Михаил. После викове "Горчиво!" огласиха центъра. Младоженците бяха поздравени и получиха дар от Димитър Николов- бутилка вино

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони