Цветанов в Троян: Инж. Димитър Шишков ще бъде кмет на всички граждани

Троян се нуждае от кмет на всички граждани, който да осигури прозрачност и да е във връзка с изпълнителната власт. На 25-ти октомври ще са Ви необходими 12 минути, за да отидете да упражните правото си на глас. Изберете номер 12 за ГЕРБ и инж. Димитър Шишков. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на откриването на кампанията на ГЕРБ в Троян. Той посети Троян, за да подкрепи инж. Димитър Шишков, кандидат на ГЕРБ за кмет на общината и кандидатите за общински съветници и кметове на кметства, съобщи ГЕРБ.

„Благодаря Ви за подкрепата през годините, защото без Вас днес нямаше да имаме стабилно правителство. За нас не е важно само да запишем Троян като поредната спечелена община, искаме тук да има прогнозируемост. В момента правителството прави всичко възможно от 2016 година да започне кандидатстване по различни програми“, заяви още Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ призова жителите на Троян да упражнят правото си на глас, за да може видимите резултати в общината да не са само в центъра на Троян, а във всички квартали и населени места в общината.

„Отборът на ГЕРБ влиза в тази надпревара с ясното съзнание, че Вие сте нашият работодател. Затова нашата програма е изпълнена със задачи, поставени от Вас- жителите на Троян. Време е да постигнем видими резултати, по начина, по който ГЕРБ направи това за страната ни“, каза пред съгражданите си инж. Димитър Шишков. Според него е време местната власт да започне да се грижи за всички еднакво. „Време е за солидарност, за единение и за видими резултати за всеки един наш съгражданин, защото Троян е на всички нас“, подчерта кандидатът на ГЕРБ за кмет на Троян.

В Троян Цветан Цветанов бе придружен от областния координатор Николай Нанков, народните представители Корнелия Маринова и Антон Долапчиев. Всички те бяха посрещнати от общинското ръководство, начело с общинския ръководител инж. Иван Миховски.

Коментари

Задължително поле