Дневен хороскоп на Алена за събота, 22.02.2020

На 22 февруари 2020 да почерпят

Министър Димитров ще се запознае на място със ситуацията със замърсяването на реките Юговска и Чепеларска

Захариева: Страната ни е във връзка с агенция, която ще превози тялото на убития в Германия българин

Кола блъсна две жени в Хасково Автомобилът се качил на тротоара и влачил една от пострадалите

Шестима души с коронавирус в италианско градче, затварят училища и офиси

Испанският скеч за Бойко Борисов (Обзор) Отнасям се с разбиране към всички тези сигнали на моя съсед по месторабота, каза министър-председателят

Съблякоха и обраха 14-годишно момче в столичен автобус

Установено е ново замърсяване на реките Юговска и Чепеларска с цианиди

Премиерът Борисов: ЕС се нуждае от по-амбициозен бюджет (ВИДЕО)

Самуел Финци откри Берлинале на 12 езика

Ердоган призова Путин за спиране на офанзивата на сирийския режим в Идлиб

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

Ивелина Василева: Разследването срещу премиера Борисов е фалшива новина

Шефът на СЗО: Трябват бързи действия за спиране на епидемията от коронавируса

Миков подкрепи Атанас Пъдев за кмет на Павел Баня

Миков и Пъдев застанаха зад параолимпийците

Председателят на БСП Михаил Миков, зам.-председателят на партията Драгомир Стойнев, депутатът от ПГ на БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Георги Гьоков и председателят на БСП-Стара Загора Васил Самарски посетиха община Павел Баня. Там те се срещнаха с всички кандидати за кметове на кметства и за общински съветници. На срещата бяха обсъдени проблемите на общината, както и тези от местно и национално ниво. Кандидатът на БСП за кмет на общината Атанас Пъдев заяви, че основни приоритети на социалистите в Павел Баня са: промяна в общината, насочена към туризма, подобряването на цялостната инфраструктура във всички населени места, селското стопанство, създаването на трайни работни места, изграждане на детски площади, спортни съоръжения, перспектива за младите за оставането им в общината. Пъдев посочи като основен свой приоритет работата на общината в полза на подрастващите, в частност в предучилищното и училищното образование. Миков заяви твърдата си убеденост в способността на Пъдев и на кандидатите на БСП да спомогнат за създаването на нормални условия на живот за хората в Павел Баня и застана твърдо зад тях.

В Павел Баня Миков се срещна и с параолимпийците от спортния клуб „Даниела Тодорова“ – Даниела Тодорова, Мустафа Юсеимов, Ружди Ружди, техният треньор Радостин Тодоров и Дечко Овчаров. Пред лидера на левицата те представиха своите постижения: на последното си състезание „Световни игри“, проведено в Сочи, Русия Даниела Тодорова извоюва три световни титли с тласкането на гюле, хвърлянето на копие и хвърлянето на диск; Мустафа Юсеимов спечели златен медал в хвърлянето на копие и сребро в хвърлянето на диск; Ружди Ружди спечели две световни титли в тласкането на гюле и хвърлянето на диск; Дечко Овчаров спечели световната титла на хвърляне на диск и взе бронзови медали в тласкането на гюле и хвърлянето на копие. В генералното отборно класиране от всички спортове България е на четвърто място. Те споделиха с Миков, че в България няма условия за развитието на параолимпийския спорт – няма спортни бази. Параолимпийските спортисти не са равнопоставени на другите спортисти и техните спортни успехи не се отразяват достатъчно и обществото не знае за тях. Пъдев и кандидатите на БСП в община Павел Баня поеха ангажимент към параолимпийците за изграждане на база за нормален тренировъчен процес, като гаранция за това е включването на параолимпиеца Дечко Овчаров в листата на БСП за общински съветници. „Ние ще направим всичко възможно да се чувствате добре и нормално и да имате нормалния условия“, заяви председателят на БСП Михаил Миков.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.