Джим Кери отива в Ирландия за погребението на бившата си

Актьорът Джим Кери ще лети до Ирландия, за да присъства на погребението на бившата си приятелка Катриона Уайт, която се самоуби в началото на тази седмица, съобщи Контактмюзик.

53-годишният актьор ще се присъедини към семейството на Катриона Уайт, което иска тя да бъде погребана в родната си страна. Източник, близък до актьора, е заявил за сп. "Пийпъл", че Кери е опустошен след трагичната смърт на Катриона.

"Да присъства на погребението й в Ирландия ще е най-малкото, което може да направи, за да почете паметта на жената, която обича", съобщиха близки до актьора. Самият Кери е разговарял със семейството на Уайт и е поискал разрешение да се присъедини към траурната церемония.

На 29 септември полицията на Лос Анджелис съобщи за самоубийството на 28-годишната гримьорка от ирландски произход Катриона Уайт. Тя е била намерена мъртва в апартамента си в Шърман Оукс, Калифорния. Тялото е било открито от двама нейни приятели, които се разтревожили, след като известно време не успели да се свържат с момичето.

Предполага се, че Уайт е сложила край на живота си с медикаменти, тъй като край тялото са открити хапчета. Полицията е намерила също предсмъртна бележка, в която Катриона Уайт посочва като причина за самоубийството си края на връзката й с актьора. Аутопсията трябва да установи със сигурност причините за смъртта на Уайт.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Свят