Цветанов в Трявна: Гласувайте с номер 1 за ГЕРБ и Дончо Захариев

Трявна е невероятно място, но се нуждае от промяна. Тук сме, за да подкрепим кандидата на ГЕРБ за кмет на Трявна Дончо Захариев. Гласувайте с номер 1, защото Дончо е номер едно и номер едно ще си остане и след изборите.

Това призова жителите на Трявна председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, съобщиха от ГЕРБ. Цветанов се разходи из пазара в град Трявна, където хората поискаха от него да бъде изграден нов и модерен пазар, защото този, който съществува в момента, се намира на улицата. „Знаете ли какъв пазар направихме в Стара Загора? И тук ще направим. ГЕРБ е единствената партия която залага на реални обещания и видими резултати. Затова изберете номер 1 – за ГЕРБ и Дончо Захариев“, подчерта Цветан Цветанов.

„Трябва да бъдат полагани грижи и за другия град в общината – Плачковци, защото сега е оставен на втори план от сегашното управление. Аз поемем този ангажимент пред жителите на община Трявна“, заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Трявна Дончо Захариев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини