„Фейсбук“ отложи пускането на приложение за запознанства в Европа

Банките запазват добрите си резултати Подобрява се капиталовата адекватност, което допълнително увеличава стабилността на системата

Няма пострадали български военни при ракетен обстрел в Кандахар

АПИ: Внимавайте от км 24 до км 30 на АМ „Тракия“ в посока София

Сан Ремо събра оригиналните „Рики е повери”

Министър Ангелкова е на двудневна визита в Полша

16 години затвор за американец, изгорил гей флага

Проф. Николай Овчаров: Отказах предложение за работа от Васил Божков

Четирима гърци пострадаха след катастрофа с чешки тир на „Тракия“

Ивайло Иванов: Задържани са 7 души в Стара Загора във връзка с крупна кражба

Великобритания се готви за епидемия от коронавирус

Глобяват с над 11 хил. евро за откъснато кокиче в Турция

Как можете да избягвате всичко, което ви прави дебели?

Ревизия на приватизацията и кошмарите на прехода Трябва да бъдат приветствани усилията на новия главен прокурор Иван Гешев

Боил Банов: Министерство на културата е проверявало музея на Божков, нямаме правомощия за частни колекции

Цветан Цветанов: ГЕРБ, Наталия Ковачева и Мирослав Семов ще възстановят със собствени средства локомотива на жп гарата в село Царева Ливада

Кандидатът, който ГЕРБ подкрепя за кмет на село Царева Ливада, община Дряново, е Наталия Ковачева с номер 6. Гласувайте разумно на местните избори, защото Дряново и дряновските села имат нужда от промяна. Аз, народните представители от Габрово и вицепремиерът Томислав Дончев сме зад Вас, но без силна местна власт не можем да се справим. Това заяви пред жителите на Царева Ливада председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов.

Той призова хората да гласуват на 25-ти октомври. „Изберете Наталия Ковачева за кмет на Царева Ливада с номер 6 и номер 6 за общинските съветници от ГЕРБ в община Дряново.

Отбележете номер 11 за кмета на Дряново, който подкрепяме – Мирослав Семов“, каза Цветан Цветанов.

Според зам.-председателя на ГЕРБ Дряново е прекрасна местност, която може да се развие туристически и младите хора да се завърнат. Местните хора му споделиха идеята си за построяване на параклис в селото, която Цветанов приветства. Той се запозна и с инициативата на Младежи ГЕРБ, Мирослав Семов и Наталия Ковачева да бъде възстановен локомотивът на жп гарата, който е символ на селото. „ГЕРБ и кандидатите ни тук със собствен труд и средства ще възстановят музейния експонат“, заяви Цветан Цветанов.

„Това е моето родно село, в което и сега живея със семейство си и искам най-доброто за него. С кандидата за кмет на Дряново Мирослав Семов вече имаме много планове – за църква, за развитие на историческите и туристически местности в района около селото“, отбеляза кандидатът на ГЕРБ за кмет на село Царева Ливада Наталия Ковачева.

Мирослав Семов призова хората да не се страхуват, дори от тези, които ги плашат, че няма да ги лекуват, ако не гласуват за тях. „Знаем, че сте инициативни хора и съм убеден, че заедно ще върнем хората в Царева Ливада и в Дряново“, подчерта кандидатът за кмет на община Дряново, подкрепен от ГЕРБ.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.