Даниел Панов: Гласувайте с бюлетина №8, за да продължим с видимите резултати

ДИМА МАКСИМОВА

Само за няколко минути Даниел Панов се срещна десетки великотърновци в парк „Марно поле”, където бе открита предизборна шатра на ГЕРБ. Кандидатът за кмет на старата столица получи одобрение за всички постижения през мандата 2011-2015, когато бе начело на община Велико Търново. Той лично покани хората да присъстват на големия концерт, организиран от ГЕРБ, който ще се проведе във вторник /6 октомври/ от 18,00 ч в Летния театър.

„Гласувайте с бюлетина №8 на 25 октомври, за да продължим с видимите резултати - с това, което заедно започнахме. Винаги съм бил сред вас, винаги съм се вслушвал в мнението ви. Това, което правим заедно, е за бъдещето на децата на Велико Търново и населените места”, призова великотърновци Даниел Панов. Той сподели, че е впечатлен как великотърновци пазят новите придобивки.

Голяма част от кандидатите за общински съветници също бяха в предизборната шатра. През целия ден във вторник там хората ще могат да се срещат с представители на листата с номер 8, да се запознават с резултатите от изминалия мандат и да получават информация за бъдещите проекти.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони