Депутатът от БСП Явор Божанков: Хората в Полски Тръмбеш не са доволни от водената държавна политика

Втора грипна вълна се задава у нас

Какво ще стане ако се кръстоса блондинка със заек?

На чист понеделник забраняват движение на камиони от 1,5 тона в Гърция

Двама души са под наблюдение във ВМА за наличие на коронавирус

Жена е тежко ранена при катастрофа в София

Учениците от Свищов, завърнали се от Палермо, нямат симптоми на коронавирус

Словакия отхвърли Истанбулската конвенция

Самолет с българи кацна на Летище София от Милано

Първи случай на коронавирус в Латинска Америка

Мачовете и спортът по телевизията днес, сряда, 26 февруари 2020

На 26 февруари 2020 да почерпят

Дневният хороскоп на Алена за сряда, 26.02.2020

Мъж опита да взриви кола близо до Пентагона

Депутатът от ГЕРБ Станислав Стоянов: Населените места край Велико Търново стават все по-привлекателни за живеене и бизнес

Цветан Цветанов: Да отчетем 4:0 в област Габрово, като спечелим и четирите общини

Видимите резултати в Габрово са благодарение на Таня Христова и нейния екип, на народните представители от ГЕРБ-Габрово и на стабилното управление на Бойко Борисов. Имаме видими резултати и в Севлиево с д-р Иван Иванов. Искаме същото за Дряново и Трявна. Затова се нуждаем от убедителна победа – да отчетем 4:0 в област Габрово като спечелим и четирите общини. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на откриването на кампанията на ГЕРБ в Габрово.

„Сърдечно благодаря на кандидата на ГЕРБ за кмет на Габрово Таня Христова – тя е мъжкото момиче на ГЕРБ тук и успя да довърши започнатото от Томислав Дончев и Николай Сираков“, каза Цветанов. Той благодари на жителите на Габрово за подкрепата. „Видимите резултати тук са и благодарение на Вашата подкрепа – заедно успяхме да върнем страната ни по единствения възможен път – европейския. ГЕРБ е силата, която преобрази страната ни. Убеден съм, че Таня Христова може да управлява – тя го доказа. Гласувайте й доверие отново с номер 12“, призова зам.-председателят на ГЕРБ. Той благодари и на народните представители от ГЕРБ-Габрово Цветомир Михов и Добромир Проданов.

„Благодаря Ви, че четири години ние имахме Вашата подкрепа – имаше много трудни моменти, но успяхме да създадем видими резултати за Габрово, защото бяхме заедно. Изградихме 120 км ВиК мрежа, модерни пречиствателни станции, успяхме да асфалтираме повече от 100 улици, да създадем по-добри условия в 17 училища, детски градини и ясли. Изградихме детски площадки и спортни съоръжения в кварталите и система за управление на отпадъците. Трябва заедно да продължим пътя, по който върви Габрово. Да кажем на държавата и на Европа, че ние заслужаваме тунел под Шипка. За Вас е важно да привлечем средства, за да ремонтираме и да изградим нови спортни зали в Габрово“, заяви пред жителите на Габрово кандидатът на ГЕРБ за кмет Таня Христова.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.