Дневният хороскоп на Алена за четвъртък, 27.02.2020

На 27 февруари 2020 да почерпят

Украйна разследва Джо Байдън за намеса в работата на прокуратурата

Вдовицата на Енвер Ходжа почина на 99 години

Комисия от Министерство на културата обследва сградите на пл. „Тройката” в Бургас

Вдигнаха “Батмобил“ с паяк в Москва (ВИДЕО)

Гръцки острови на бунт срещу мигранти Недоволство от строителството на нови лагери

Създадоха робот, който може да усеща болка Чувствителността се дължи на синтетична кожа със сензори

Вижте какво ще решава Министерски съвет утре, 27 февруари 2020 г.

Италианец е приет с температура в габровската болница Резултатите от теста за коронавирус ще излязат след два дни

ООН разтревожена заради безпрецедентната инвазия на скакалци в Африка

Втори починал от коронавируса във Франция

Насила отпуск за карантина – незаконен

Осигуровки за фермер, който е и едноличен търговец

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 27 февруари 2020

Цветанов в Свищов: Гласувайте с номер 4 за реформаторския дух на д-р Кристиян Кирилов

Д-р Кристиян Кирилов е най-правилният избор за град Свищов и населените места. Той е знаещ и можещ, ползва се с подкрепата на ръководството на ГЕРБ и лично на Бойко Борисов. 16 години Ви е обещавано, а накрая винаги сте оставали излъгани. След 4 мандата на настоящия кмет е време да гласувате с номер 4 за реформаторския дух на д-р Кристиян Кирилов. Това каза в препълненото читалище в Свищов председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Той пристигна в града, за да подкрепи кандидата на ГЕРБ за кмет д-р Кристиян Кирилов. „Аз съм благодарен на д-р Кирилов за отношението, което има, както и за поведението му. Като бъдещ кмет той няма да дели хората на наши и ваши. Убеден съм, че Кристиян и многообразието от експерти, с което разполага, ще помогнат за видими резултати в община Свищов“, заяви Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ призова хората да не чакат следващи избори. „Д-р Кристиян Кирилов ще се заеме с отговорностите веднага. Новите европейски програми дават голяма възможност за преобразяване на Свищов и населените места”, подчерта Цветан Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ благодари на жителите на Свищов за подкрепата на отминалите избори за Европейски парламент, благодарение на която на експеримента „Орешарски” е бил сложен край, а спрените европейски програми отново са били пуснати.

Цветан Цветанов разговаря с жители на Свищов в центъра на града. „Подкрепата на активните дясно мислещи хора към кандидата на ГЕРБ в Свищов д-р Кристиян Кирилов е видима, но е крайно време и за видими резултати в общината, която от 16 години се управлява по инерция и е вече със „затихващи функции“, както я определиха граждани от Свищов“, заяви Цветанов.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.