На 4 април 2020 да почерпят

Нови занимания за Рибите, Лъвовете могат да получат заем – Дневният хороскоп на Алена

Вирус и вирусолог

Министър Захариева: Планът „Маршал“ ще бъде следващият европейски бюджет

Хората под 20 години със забрана да излизат по улиците в 30 турски града

Кристалина Геориева: Намираме се в период на рецесия, много по-лоша от световната икономическа криза

Парламентът прие актуализацията на бюджета на първо четене

Депутатите удължиха извънредното положение до 13 май

ЕС затворен за света и след Великден

Лекари от ВМА: Не сме почивали от края на февруари

Почина певецът, изпял „Ain’t No Sunshine“

Сексът ни дава сили срещу COVID-19

Обявиха договора за производство на самолетите F-16 Block 70

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

Гешев за данните за манипулиране разпределението на дела: Ако е истина, това ще е коронавирус в съдебната система

Трайчо Василев: Екипът на Нова бе агресивен, не е имало бой

Нов клип, на който човек се е качил на стълб и връзва кабели, е получен в редакцията на Нова телевизия. Има и свидетели, които твърдят, че качилият се мъж е син на нападналия вчера екип на медията Трайчо Василев – Пиже.

По-късно Надя Ганчева и Трайчо Василев се засякоха случайно в полицията. Там той отправи обвинения, че екипът на Нова е бил агресивен, а самата Надя Ганчева е била бутнала жена му. Заяви, че не е имало бой. Възможно било шофьорът „да се е ударил някъде в тълпата”.

Разследващият репортер Марин Николов припомни, че пролетта на 2013 г. е започнало разследването на частното енерго. Образувано е дело за кражба на ток, което обаче боксува.

От ЧЕЗ информираха, че има 1279 незаконни присъединявания за периода 1 януари – 31 август тази година. Загубите в района за същия период от време са 6 349 816 киловатчаса.

Екип на „Здравей, България” отиде в махалата в Самоков. Там в момента има екипи на полицията. Самият Трайчо Василев-Пиже застана пред камерата на Нова и отново заяви, че не е имало бой. Не пожела да отговори на въпроса дали ще се откаже от кандидатурата за общински съветник. И останалите роми в квартала не пожелаха да говорят и избягаха.

Екип на Нова телевизия беше нападнат в ромската махала в Самоков. Репортерът Надя Ганчева, операторът Михаил Кръстев и шофьорът Валентин Иванов бяха изпратени там, за да вземат интервю от кандидата за общински съветник Трайчо Василев.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.