Трайчо Василев: Екипът на Нова бе агресивен, не е имало бой

Нов клип, на който човек се е качил на стълб и връзва кабели, е получен в редакцията на Нова телевизия. Има и свидетели, които твърдят, че качилият се мъж е син на нападналия вчера екип на медията Трайчо Василев - Пиже.

По-късно Надя Ганчева и Трайчо Василев се засякоха случайно в полицията. Там той отправи обвинения, че екипът на Нова е бил агресивен, а самата Надя Ганчева е била бутнала жена му. Заяви, че не е имало бой. Възможно било шофьорът „да се е ударил някъде в тълпата”.

Разследващият репортер Марин Николов припомни, че пролетта на 2013 г. е започнало разследването на частното енерго. Образувано е дело за кражба на ток, което обаче боксува.

От ЧЕЗ информираха, че има 1279 незаконни присъединявания за периода 1 януари – 31 август тази година. Загубите в района за същия период от време са 6 349 816 киловатчаса.

Екип на „Здравей, България” отиде в махалата в Самоков. Там в момента има екипи на полицията. Самият Трайчо Василев-Пиже застана пред камерата на Нова и отново заяви, че не е имало бой. Не пожела да отговори на въпроса дали ще се откаже от кандидатурата за общински съветник. И останалите роми в квартала не пожелаха да говорят и избягаха.

Екип на Нова телевизия беше нападнат в ромската махала в Самоков. Репортерът Надя Ганчева, операторът Михаил Кръстев и шофьорът Валентин Иванов бяха изпратени там, за да вземат интервю от кандидата за общински съветник Трайчо Василев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини