Емил Димитров: Замърсяването на реките Чепеларска и Юговска с цианиди е голямо

Европейският съвет в Брюксел не постигна консенсус за бюджета на ЕС

Защо катаджии спрели Явор Бахаров?

Вижте какво ще е времето през уикенда

Отбелязваме Голяма Задушница преди Великденския пост

Първи смъртен случай от коронавируса в Италия

Застреляха криминално проявен мъж в София

Мачовете и спортът по телевизията днес, събота, 22 февруари 2020

Дневен хороскоп на Алена за събота, 22.02.2020

На 22 февруари 2020 да почерпят

Министър Димитров ще се запознае на място със ситуацията със замърсяването на реките Юговска и Чепеларска

Захариева: Страната ни е във връзка с агенция, която ще превози тялото на убития в Германия българин

Кола блъсна две жени в Хасково Автомобилът се качил на тротоара и влачил една от пострадалите

Шестима души с коронавирус в италианско градче, затварят училища и офиси

Испанският скеч за Бойко Борисов (Обзор) Отнасям се с разбиране към всички тези сигнали на моя съсед по месторабота, каза министър-председателят

Цветанов в Търговище: Страхът тук вече се преодолява, ГЕРБ ще работи за видими резултати

Председателят на предизборния щаб на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов даде пресконференция в град Търговище. Цветанов заяви, че кампанията минава без напрежение. „В интерес на истината в тази кампания не се забелязва агресивността, която наблюдавахме в предишните. Смятам, че хората в смесените региони са започнали да преодоляват страха си и да се изпълват с увереност“, обясни той.

За срещите си с хората от омуртагския край, Цветан Цветанов сподели: „Поканиха ме на събора на българите мохамедани в село Горно Новково. Усетих, че страхът вече се преодолява, защото хората бяха много по-различни от миналата година”. Според него, хората са били впечатлени, че не е говорил по начин, който да насажда омраза. Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че партията е много ясна във визията и в политиките си. „Ние искаме да има видими резултати в общините. Има голямо развитие в общини като Златоград и Тутракан. Това са невероятни резултати, които се постигнаха с общите усилия на всички. Не казвам, че това го е направила тази или онази партия, защото решенията са минали през Общинския съвет”, сподели още Цветанов. Цветан Цветанов бе категоричен, че кандидатът на ГЕРБ за кмет на Търговище д-р Дарин Димитров няма да уволнява кадри в местната администрация, а ще сплоти екипа и ще го направи по-ефективен.

От своя страна, кандидатът за кмет на Търговище д-р Дарин Димитров каза, че познава добре проблемите както на общинския център, така и на малките населени места. Той даде пример с това, че по селата водопроводната мрежа е стара и често аварира. „Няма добър транспорт и комуникации, но ще работя активно това да се промени. Ще направя всичко по силите си Търговище да се превърне в кауза за всички политически партии”, сподели д-р Димитров. Според него е време Търговище да се промени и да стигне нивото на един среден европейски град. Д-р Дарин Димитров каза още, че обединението на политическите сили след изборите е много важно и то ще даде видими резултати за Търговище.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.