Хванаха убиеца от Копитото, опитвал да избяга от България

Полицията е хванала убиеца на 63-годишния софиянец Радослав Стоянов, който беше прегазен в понеделник вечерта на Беловодски път под Копитото.

Това е 18-годишен младеж, който е заловен в Русе, съобщи "Блиц".

Задържаният младеж опитвал да избяга от България с друга кола, докато негови приятели прикривали следите по мерцедеса, оставен в текстилна фабрика в столичния квартал "Надежда".

Автомобилът, с който бе ударен Стоянов, бе открит по-рано с изкривен капак и вдлъбнато предно стъкло. От удара на мястото останали много парчета от фаровете на колата, мигачите, бронята и други отломки.

В тежкия сблъсък мерцедесът счупил десния крак на Стоянов, както и няколко гръбначни прешлена. Пострадалият имал и кръвонасядане в задната част на главата.

63-годишният софиянец Радослав Стоянов вървял от лявата страна на пътя и се спускал надолу към града. Човекът е бил ударен отзад от мерцедеса. Компанията, която се е возела в колата, не е видяла мъжа и шофьорът не е успял да реагира.

Тялото бе намерено в в участъка между „Тихия кът” и „Мечката”. Шофьорът на автомобила, участвал в пътнотранспортното произшествие, избяга.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право