Пламен Димитров: Мярката 60/40 има голям обхват

Тръмп обмисля да наложи 14-дневна пълна карантина на Ню Йорк

Ватикана: Папа Франциск и близките му сътрудници не са заразени с COVID-19

Изненада! Андреа и Кубрат отново заедно (СНИМКА) Певицата среля с пушка под зоркия поглед на боксьора

Работник почина при трудова злополука по трасето „Балкански поток“ край Плевен

Агенции за международен обмен: Студентските бригади в САЩ не са спрени, а отложени

Битката между роботите и Covid -19 в Китай

Щерката на Том Круз е негово копие

Русия напълно затваря границите си

Гл. комисар Николов: Най-голяма необходимост от доброволци има в подкрепа на лечебните заведения

Още двама с коронавирус в Шумен – на 83 г. и 65 г.

Дезинфекцират 20-километров участък от магистрала “Марица“ преди “Капитан Андреево”

Спряха снимките на турски сапунки

Вицепремиерът Николова: АИКБ не подкрепя мерките за компенсации на бизнеса КРИБ с частична подкрепа

Ген. Мутафчийски: 18 са новите случаи на коронавирус у нас Шест са вече починалите от заразата

Калоян Паргов: Най-важното е да работим за добруването на хората

Водачът на листата за общински съветници на БСП Лява България в София Калоян Паргов, кандидатът за кмет на район Люлин и кандидатите за общински съветници Анна Славова и Иван Бонев се срещнаха с незрящи хора от ПП „Успех“, в Люлин. Слепите хора посочиха като голям проблем, който тормози ежедневието им липсата на подлез или надлез на бул. „Европа“, пресичането, на който е непосилно за тях.

Калоян Паргов се ангажира с намирането на решение на този важен за незрящите хора от квартала проблем и заяви: „Незрящите, инвалидите, хората в неравностойно положение се част от обществото, за които Столична община е забравила и не полага грижи. Не са ви осигурени необходимите условия за нормален живот, така както трябва да бъде в една европейска столица. Ние от БСП работим затова да се случи реална децентрализация на районите и тогава районните кметове, познавайки спецификата на кварталите и нуждите на жителите в тях, ще имат възможност бързо и адекватно да решават проблемите на хората, разполагайки с необходимия финансов ресурс. Най-важното е, независимо дали сме преди или след избори да работим за добруването на хората“.

„Смисълът да се избират кметове на райони е това те да бъдат по-близо до хората, на които трябва да служат. Сега имаме назначени кметове, които са зависими изцяло от Столична община. Това трябва да се промени и сега на тези избори имаме възможност да го направим. На хората, които са в неравностойно положение, всички проблеми на града се отразяват два или три пъти по-тежко, затова и вниманието към тях трябва да бъде много по-голямо.“ – това каза по време на срещата кандидатът за кмет на Люлин арх. Тодор Булев.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.