Мачовете и спортът по телевизията днес, събота, 22 февруари 2020

Дневен хороскоп на Алена за събота, 22.02.2020

На 22 февруари 2020 да почерпят

Министър Димитров ще се запознае на място със ситуацията със замърсяването на реките Юговска и Чепеларска

Захариева: Страната ни е във връзка с агенция, която ще превози тялото на убития в Германия българин

Кола блъсна две жени в Хасково Автомобилът се качил на тротоара и влачил една от пострадалите

Шестима души с коронавирус в италианско градче, затварят училища и офиси

Испанският скеч за Бойко Борисов (Обзор) Отнасям се с разбиране към всички тези сигнали на моя съсед по месторабота, каза министър-председателят

Съблякоха и обраха 14-годишно момче в столичен автобус

Установено е ново замърсяване на реките Юговска и Чепеларска с цианиди

Премиерът Борисов: ЕС се нуждае от по-амбициозен бюджет (ВИДЕО)

Самуел Финци откри Берлинале на 12 езика

Ердоган призова Путин за спиране на офанзивата на сирийския режим в Идлиб

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

Ивелина Василева: Разследването срещу премиера Борисов е фалшива новина

Цветан Цветанов отговори на Реформаторите за черния пиар

Цветан Цветанов – шеф на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията, излезе с официална позиция до медиите, свързана с атаките от страна на Реформаторския блок.

Реформаторите от известно време намекват, че ГЕРБ финансира материали в медиите, които са черен пиар срещу Радан Кънев и партньорите му в Реформаторския блок.

Ето целия текст:

„Уважаеми господин Зеленогорски,

За пореден път използвам възможността да уверя уважаемите колеги от Реформаторски блок, че ПП ГЕРБ категорично и по никакъв начин не си е позволявала да се занимава с организирането на черен ПР срещу когото и да било. Категорично заявявам, че ГЕРБ не финансира материали в медиите срещу политическите си партньори или опоненти. В духа на толерантността, за която всички говорим, бих помолил и призовал да не правят подобни опити за внушение в тази посока.

Използвам възможността да Ви информирам още, че като председател на Националния предизборен щаб на ГЕРБ провеждам национална обиколка на страната и се срещам както със структурите на ГЕРБ, ката и със симпатизанти от цялата страна. Срещите ни протичат под формата на конструктивен диалог и обсъждане на политики за развитие на всички региони в България. Заедно с хората от цялата страна работим за промяна, за европейски облик на общините и за видими резултати за хората. Единственият тон, който структурите на ГЕРБ и аз като председател на Националния предизборен щаб на партията използваме, е позитивният и градивен тон.

В заключение, още веднъж заявявам, че както лично обявих в началото на кампанията, така и до края на кампанията, ПП ГЕРБ ще участва в предизборната кампания само и единствено с градивни политики и програми за развитие на всички български общини.“ 

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.