Гръцката полиция разби мрежа за фалшив алкохол, има арестувани българи

Любимите рецепти на Анна Петрова

Жени Калканджиева бори тероризма в „Ятаган“

Битото и съблечено момче: Прибрах се с едно яке, което ми дадоха, за да не ми е студено

Премиерът Борисов: Българското правителство продължава да работи усилено по мерките за влизането ни в чакалнята на еврозоната

Установена е самоличността на убития в София 48-годишен мъж

Теменужка Петкова: България губи по $110 млн. на година заради спрения транзит на газ

Офроуд специалист за най-трудните мисии Екстремният пикап Ford Ranger Raptor вече ще се продава в България

Емил Димитров: Замърсяването на реките Чепеларска и Юговска с цианиди е голямо

Европейският съвет в Брюксел не постигна консенсус за бюджета на ЕС

Защо катаджии спрели Явор Бахаров?

Вижте какво ще е времето през уикенда

Средновековни комикси разкриват историята на Охрид В онези векове ръкописните книги са представлявали произведения на изкуството

Отбелязваме Голяма Задушница преди Великденския пост

Първи смъртен случай от коронавируса в Италия

Цветан Цветанов в село Батин: Работим за всички еднакво, без значение кой от какъв етнос е и каква религия изповядва

Нека да не позволяваме да ни противопоставят едни на други, да се уважаваме като комшии и приятели. А на тези, които говорят с агресия, да им отговаряме с видимите резултати, които сме направили. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жителите на село Батин, община Борово. Хората му благодариха за ремонта на джамията в селото, за която правителството на ГЕРБ и Бойко Борисов е отпуснало 5 хиляди лева, както и за ремонта на джамиите в селата Горно Абланово и Обретеник, за които също са отпуснати по 5 хиляди лева. Цветанов разгледа ремонтираната джамия, на която е направена изолация, замазки и нов под.

„Поехме ангажимент за джамията да бъдат доставени и три нови пейки и да се ремонтира тротоара отвън. Призовах хората на изборите да гласуват с номер 1 за кандидата на ГЕРБ за кмет на Батин Бахри Ефраимов и с номер 1 за Вальо за кмет на Борово“, заяви зам.-председателят на ГЕРБ.

Народният представител от ГЕРБ-Русе и областен координатор Пламен Нунев обеща пред жителите на Батин, че в селото ще бъдат изградени детска площадка за най-малките. По думите му, ако Бахри Ефраимов бъде избран за кмет на Батин, ще се кандидатства и за европейски проекти за изграждането на спортна площадка в селото.

„Не е важно да се избере само кмет на селото, но и кмет на общината и общински съветници от ГЕРБ, за да може те да се грижат както за града, така и за селата“, посочи Цветан Цветанов. Цветанов благодари за подкрепата на хората на последните парламентарни избори, както и за всичко, което са направили сами за собствената си община и село през изминалите години. „Имаме еднакво отношение към всички хора в страната, без значение дали живеят в големи градове или в малки села, не делим хората. Работим за всички еднакво и искаме да живеем в толерантността, която са ни завещали дедите ни, без значение кой от какъв етнос е и каква религия изповядва“, категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.