Бащата на прегазения 6-годишен Петьо: Не вярвам в правосъдието, но има Господ

Общинска с ново ръководство Ангел Геков става изпълнителен директор

МВФ: Намалете лошите кредити

Десет души са загинали след рухване на жилищна сграда в Кайро

Руски депутат: Русия е изпитала 200 нови типове оръжия в Сирия

Лайпциг може да забрани дизеловите автомобили

Вучич и Лавров се обединиха около църковната и военна независимост на Сърбия

Холандските депутати гласуваха за признаване на арменския геноцид

Кръвта на подрастващите подмладява мозъка

Полицията в Русе проверява сигнал за общински съветник от ГЕРБ, участвал в побой

Чешката полиция издирва българин, обрал дете

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в петък, 23 февруари 2018

Сорос плаща за ромите да останат в гетата Фондации настояват за узаконяване на къщите в махалите

Оставиха Легионера за 72 часа зад решетките

Египетски полицаи спасиха дете, падащо от третия етаж

Гергов: Политиката трябва да стане честна игра

Ани Иванова

„Мотото на турнира по тенис на маса „За честна игра в политиката” е голямо предизвикателство за днешните управляващи. За себе си гарантирам, че, ако получа доверието на пловдивчани и стана кмет, с всички сили ще наложа промяната”. Това заяви Георги Гергов пред близо сто участници в шестото издание на турнира, който традиционно организират младите пловдивски социалисти. Той сподели удовлетворението си, че вижда толкова млади хора да спортуват.

„Моята цел е да оставате в Пловдив, да имате добра реализация, добра заплата, за да не напускате града ни” – посочи кандидатът за кмет с №5. Той обясни, че големият проблем на пловдивчани са ниските доходи, а за да има повече средства за спорт, здраве и образование, трябва да се развие икономиката и да се увеличат приходите в общината.

„Трябва да се даде шанс на бизнеса, който е прогонен от високите данъци”, посочи Гергов. Той заяви категоричната си подкрепа за пловдивските предприемачи, за да си стъпят на крака.

„Ще се борим за нашето, за пловдивското” – каза лидерът на социалистите, а тенисистите го аплодираха. Преди да пожелае успех на всички състезатели, той ги призова на 25 октомври да мислят за промяната на нашия град.

„Ние от БСП сме народна партия, ние сме за честна игра в политиката, ние сме за хората” – подчерта кандидатът за кмет на най-стария жив град в Европа. В заключение той гарантира, че може да се справи с хаоса в Пловдив, защото има екип от млади и можещи хора като застаналите до него – инж. Калин Милчев, кандидат за районен кмет в “Централен”, и съветниците с №5 д-р Любомир Паунов, Александър Алексиев, Тодор Стоилов, Петя Манева, Минка Сърнешка и проф. д-р Красимир Мурджев.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете