Гергов: Политиката трябва да стане честна игра

Ани Иванова

„Мотото на турнира по тенис на маса „За честна игра в политиката” е голямо предизвикателство за днешните управляващи. За себе си гарантирам, че, ако получа доверието на пловдивчани и стана кмет, с всички сили ще наложа промяната”. Това заяви Георги Гергов пред близо сто участници в шестото издание на турнира, който традиционно организират младите пловдивски социалисти. Той сподели удовлетворението си, че вижда толкова млади хора да спортуват.

„Моята цел е да оставате в Пловдив, да имате добра реализация, добра заплата, за да не напускате града ни” – посочи кандидатът за кмет с №5. Той обясни, че големият проблем на пловдивчани са ниските доходи, а за да има повече средства за спорт, здраве и образование, трябва да се развие икономиката и да се увеличат приходите в общината.

„Трябва да се даде шанс на бизнеса, който е прогонен от високите данъци”, посочи Гергов. Той заяви категоричната си подкрепа за пловдивските предприемачи, за да си стъпят на крака.

„Ще се борим за нашето, за пловдивското” – каза лидерът на социалистите, а тенисистите го аплодираха. Преди да пожелае успех на всички състезатели, той ги призова на 25 октомври да мислят за промяната на нашия град.

„Ние от БСП сме народна партия, ние сме за честна игра в политиката, ние сме за хората” – подчерта кандидатът за кмет на най-стария жив град в Европа. В заключение той гарантира, че може да се справи с хаоса в Пловдив, защото има екип от млади и можещи хора като застаналите до него - инж. Калин Милчев, кандидат за районен кмет в "Централен", и съветниците с №5 д-р Любомир Паунов, Александър Алексиев, Тодор Стоилов, Петя Манева, Минка Сърнешка и проф. д-р Красимир Мурджев.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони