Правителството прие изваждането на 155 км пътища от обхвата на тол системата

Държавата ще дотира печатните медии

В Благоевград се презапасяват с лекарства и храни заради коронавируса

Правителството се отказа от покупката на нов самолет

Българският консул в Милано: Паниката намаля, все по-малко хора са с маски по улиците

800 000 лв. дава МОН за площадки за безопасност на движението в училища и детски градини

Ако изборите бяха днес: ГЕРБ – 35,2%, БСП – 24%, ДПС – 10,5% Партията на Слави Трифонов остава под чертата

Деница Сачева: Хората не бива сами да решават да излязат в болничен заради коронавируса

Петя Аврамова: Тол системата обхваща 3115 км от републиканската пътна мрежа

Гърците изпразниха рафтовете в супермаркетите заради коронавируса (СНИМКИ)

Жители на пловдивски села протестират срещу кариерата за добив на инертни материали

От 0 до 100 км/ч за 1,9 секунди Czinger 21C е хибриден хиперавтомобил с мощност 1250 к.с.

Премиерът за коронавируса: Притеснено ми е при епидемия колко ще издържи НОИ, ще струва много пари

Агресивен шофьор пребил търновец на пътя Екшънът се разиграл на трасето София-Варна край разклона за Стражица

Председателят на Асоциацията на собствениците на аптеки: Има дефицит на лекарства за грип

Цветан Цветанов на среща с бизнеса в Бяла: Изберете Димитър Славов за кмет, за да се развива общината

Два милиарда лева повече приходи събират приходните агенции и правителството на Бойко Борисов, благодарение на затегнатия контрол. Тези пари, освен за хората, са и за бизнеса. Работата на правителството е доказателство, че ние от ГЕРБ работим за всички еднакво. За да се развиват общините, е важно начело да застане почтен и работещ кмет, бизнесът да получава навременна информация, да се привличат инвестиции и да се създават нови работи места. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с представители на местния бизнес в град Бяла. Цветанов, народните представители от ГЕРБ-Русе и българският евродепутат от ГЕРБ Мария Габриел подкрепиха пред тях Димитър Славов за кмет на община Бяла. 

„Вижте за 4 години как се промени Русе, същото може да се случи и с Бяла, ако изберете Митко за кмет”, посочи Цветанов.

Цветан Цветанов подчерта, че всички кандидати на ГЕРБ разработват политики за хората, а не работят само за усвояване на европейски средства. „Ние искаме да спечелим изборите, за да носим отговорност. Бойко Борисов и българските евродепутати от ГЕРБ върнаха доверието на Брюксел и размразиха спрените евросредства. През новия програмен период 32 млрд. лева ще дойдат от Брюксел към България. Затова е важно бизнесът да получава информация навреме, за да знае по какви програми може да кандидатства“, посочи Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ заяви, че депутатите Светлана Ангелова и Пламен Нунев работят за цялата Русенска област, а не само за Русе. „Те използват своите контакти с всички министри и институции, за да оказват помощ на кметовете и общинските съветници в областта“, обясни Цветанов. Според него, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Мария Габриел е силната връзка на Русе с Европа и в нейно лице русенци винаги могат да получат помощ при нужда. 

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Бяла Димитър Славов заяви, че му е много болно, защото други общини са дръпнали много, а Бяла не може да се отдели от дъното. „Боря се за Вашето доверие, защото искам община Бяла да се развива, младите да остават тук, а Вие да разкривате нови работни места“, обърна се той към представителите на бизнеса. Според Славов доказателство, че ГЕРБ се грижи за всички населени места, без да ги дели на малки и големи, е фактът, че партията издига кандидати навсякъде, за разлика от опонентите си.

„На Бяла й трябва силен човек, който да бъде връзката между бизнеса и Европа, между държавата и бизнеса. Виждам тези силни качества в Димитър Славов. Подкрепете ни, защото където управляват успешните кметове на ГЕРБ има видими резултати“, призова присъстващите българският евродепутат от ГЕРБ Мария Габриел. Тя гарантира на представителите на бизнеса и на гражданите на Бяла, че винаги ще им помага за всичко, свързано с европейските програми и Брюксел. 

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.