На 17 февруари 2020 да почерпят

Дневен хороскоп на Алена за понеделник, 17.02.2020

Марк Твен бил навестен от духа на дъщеря си Писателят познавал телепатията

2019 е най-лошата година за германското производство

На круизния кораб в Япония има 40 заразени с коронавирус американци

Лондон спира кранчето за нискоквалифицирани Нови правила след излизането на кралството от ЕС

Северна Македония разпусна парламента си

Турове в ромските къщи на Видин и Монтана Проектът за реклама на маршрутите се финансира по трансграничната програма с Румъния

Възобновяват фериботната връзка между Гърция и Кипър, 30 часа ще се пътува

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в понеделник, 17 февруари 2020

Четирима загинаха при катастрофа на малък самолет в Южна Франция

Ваксината за варицела в аптеките през март От тази година имунизацията е препоръчителна

Станислав Владимиров: Нивото на язовир „Студена“ се е повишило с 80-90 сантиметра

Емил Димитров направи извънредна проверка на нерегламентирана площадка за отпадъци в село Калипетрово

Арест за изобличител на кандидат на Макрон Пьотър Павленски е задържан за инцидент с насилие

Цветанов в Дулово: На агресията ГЕРБ отговаря с видими резултати

Боли ме за това, което сте преживели през последните 25 години. Затова в ГЕРБ поемаме отговорността и правим реални политики за хората. Д-р Юксел Ахмед е най-добрият избор за Дулово, защото през първия си мандат вече доказа, че може да постига видими резултати, заедно със своя силен екип. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жителите на Дулово. Той подчерта, че ГЕРБ отговаря на агресията с видими резултати. „Примерите за това са много – спасената болница в Дулово, преасфалтираните улици, обновените училища и детски градини и извеждането на община Дулово от трудното положение, в което я оставиха тези преди нас. Затова на 25-ти октомври гласувайте с номер 3 за д-р Юксел Ахмед и с номер 1 за общинските съветници и кметове на населени места от ГЕРБ“, призова хората Цветанов.

Цветан Цветанов припомни страха през 2007-ма година, в резултат на който, когато са полагани основите на ГЕРБ, на срещите в населените места са присъствали едва по 5-10 човека. „Ние винаги сме разчитали на стабилните основи и Ви благодаря, че през 2011 година избрахте стабилен човек за кмет на Дулово в лицето на д-р Юксел Ахмед. Той изведе общината от трудното положение, в което я заварихме. Срещите ни с Вас ни натоварват с голяма отговорност. Благодарение на широко отвореното сърце на премиера Бойко Борисов, ние от ГЕРБ ще продължим да работим за разрешаването на проблемите в общината, трупани с години“, категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.

„Д-р Юксел Ахмед положи толкова много усилия и изгради силен екип. Той не дели хората на наши и ваши. Затова трябва да говорите с максимален брой Ваши близки и приятели да подкрепят д-р Ахмед за втори кметски мандат, както и листата с общински съветници от ГЕРБ“, каза още Цветан Цветанов.

Кандидатът за кмет на община Дулово д-р Юксел Ахмед подчерта, че може да ходи с високо вдигнато чело във всяко едно село в общината, защото, въпреки трудностите, той и екипът му са направили по нещо значимо за всяко от селата в Дулово. По думите му, най-трудната задача пред него е била да извади община Дулово от клиничната смърт, в която я е заварил през 2011 г. „Това се превърна и в най-голямата ми гордост“, заяви д-р Ахмед.
През мандата на д-р Юксел Ахмедов задълженията на община Дулово са стопени от 5 млн.

лева на 1 млн. лева. Въпреки трудностите, екипът на кмета, с помощта на областния координатор Тодор Тодоров и на депутата Алтимир Адамов, е успял да реализира редица проекти. „Успяхме да обновим училища и детски градини, музея, спасихме болницата, извършихме рехабилитация на паркове, градинки и улици. Видимите резултати в Дулово са благодарение на ПП ГЕРБ, която е единствената партия, която застана зад мен и доказа, че милее за хората в смесените региони. Гласувайте ми доверие с номер 3 за още видими резултати в община Дулово“, каза д-р Юксел Ахмед.

  

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.