Възрастен мъж е намерен убит в столичния квартал “Люлин” Задържани са дъщеря му и съпругът й

Цвета Караянчева: Дали БСП няма да поискат и диктатура на пролетариата

Днес времето ще бъде облачно, ще има превалявания от дъжд

Депутати пред “Труд”: Конфликт на интереси прозира в скандала с НЗОК

Българин спечелил милиони от Spotify – чрез законна измама

Александър Вучич: Сърбия върви по европейския път, но ще продължи да изгражда добри отношения с Русия

Жители на Брегово протестират срещу преминаването на камиони с опасен товар

Стачка в “Ер Франс”, отменени са половината полети на далечни разстояния

44 души загинаха, след като автобус падна в 200-метрова пропаст в Перу

Над 20 са последващите трусове след земетресението в Пловдивско Усетено е най-много в Пловдив, Първомай и Пазарджик, но също в София и Благоевград

Взривно устройство е хрърлено пред американското посолство в Черна гора, извършителят се е самоубил

Протести на ученици в САЩ за повече контрол над продажбата на оръжия

Земетресение от 4,8 по Рихтер край Асеновград тази нощ

Нигяр Джафер: Моделът на здравеопазването е грешен

Весела Лечева: Грешка е да се иска оставка за изразена политическа позиция

Цветанов в Дулово: На агресията ГЕРБ отговаря с видими резултати

Боли ме за това, което сте преживели през последните 25 години. Затова в ГЕРБ поемаме отговорността и правим реални политики за хората. Д-р Юксел Ахмед е най-добрият избор за Дулово, защото през първия си мандат вече доказа, че може да постига видими резултати, заедно със своя силен екип. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жителите на Дулово. Той подчерта, че ГЕРБ отговаря на агресията с видими резултати. „Примерите за това са много – спасената болница в Дулово, преасфалтираните улици, обновените училища и детски градини и извеждането на община Дулово от трудното положение, в което я оставиха тези преди нас. Затова на 25-ти октомври гласувайте с номер 3 за д-р Юксел Ахмед и с номер 1 за общинските съветници и кметове на населени места от ГЕРБ“, призова хората Цветанов.

Цветан Цветанов припомни страха през 2007-ма година, в резултат на който, когато са полагани основите на ГЕРБ, на срещите в населените места са присъствали едва по 5-10 човека. „Ние винаги сме разчитали на стабилните основи и Ви благодаря, че през 2011 година избрахте стабилен човек за кмет на Дулово в лицето на д-р Юксел Ахмед. Той изведе общината от трудното положение, в което я заварихме. Срещите ни с Вас ни натоварват с голяма отговорност. Благодарение на широко отвореното сърце на премиера Бойко Борисов, ние от ГЕРБ ще продължим да работим за разрешаването на проблемите в общината, трупани с години“, категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.

„Д-р Юксел Ахмед положи толкова много усилия и изгради силен екип. Той не дели хората на наши и ваши. Затова трябва да говорите с максимален брой Ваши близки и приятели да подкрепят д-р Ахмед за втори кметски мандат, както и листата с общински съветници от ГЕРБ“, каза още Цветан Цветанов.

Кандидатът за кмет на община Дулово д-р Юксел Ахмед подчерта, че може да ходи с високо вдигнато чело във всяко едно село в общината, защото, въпреки трудностите, той и екипът му са направили по нещо значимо за всяко от селата в Дулово. По думите му, най-трудната задача пред него е била да извади община Дулово от клиничната смърт, в която я е заварил през 2011 г. „Това се превърна и в най-голямата ми гордост“, заяви д-р Ахмед.
През мандата на д-р Юксел Ахмедов задълженията на община Дулово са стопени от 5 млн.

лева на 1 млн. лева. Въпреки трудностите, екипът на кмета, с помощта на областния координатор Тодор Тодоров и на депутата Алтимир Адамов, е успял да реализира редица проекти. „Успяхме да обновим училища и детски градини, музея, спасихме болницата, извършихме рехабилитация на паркове, градинки и улици. Видимите резултати в Дулово са благодарение на ПП ГЕРБ, която е единствената партия, която застана зад мен и доказа, че милее за хората в смесените региони. Гласувайте ми доверие с номер 3 за още видими резултати в община Дулово“, каза д-р Юксел Ахмед.

  

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете