Светослав Дяков и Йордан Минев се завръщат в националния за мача с Азербайджан

Селекционерът Ивайло Петев ще направи две промени в състава на националния отбор за предстоящия мач с Азербайджан.

В тима се завръщат наказаните за срещата срещу Хърватия Светослав Дяков и Йордан Минев.

Очаква се двамата да започнат като титуляри във вторник, когато е и последната среща на "лъвовете" от евроквалификациите.

Петев не беше особено словоохотлив на връщане от Загреб. В хърватската столица нашите паднаха с 0:3 от домакините в последното си гостуване от евроквалификациите.

Специалистът отдаде тежкото поражение на гола на "шахматистите" в началото, който е объркал и представянето и плановете на целия ни тим. Той пое пълната отговорност за този резултат.

"Естествено, цялата отговорност я поемам аз. Това е нормално. Казах и след мача, много разочароващ двубой за нас. Но при положение, че дадохме път на някои млади момчета, трябва да се изстрадат и тези загуби. Направихме всичко възможно да затрудим Хърватия, но този гол в началото до голяма степен наруши много неща в нашия тим."

"До голяма степен първият гол повлия и 100% стоя зад тези думи. На класата на двата отбора няма да обръщам внимание, сами знаете къде играят техните играчи и къде нашите - лош резултат", сподели Петев на летището.

Накрая той сподели че ще даде всичко от себе си, за да може отборът поне да завърши квалификационния цикъл с успех. В последния си мач националите домакинстват на Азербайджан на 13 октомври.

"Очаквам да победим Азербайджан, ще направя всичко възможно да взема необходимите мерки. Това го искам с цялото си сърце", сподели треньорът.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ