Цветан Цветанов в Кайнарджа: Любен Сивев е най-добрият кмет, подкрепете го с номер 7

Убеден съм, че Любен Сивев за пореден път ще бъде избран за кмет на Кайнарджа още на първи тур. Подкрепете го отново с номер 7 в бюлетината. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жителите на Кайнарджа. Той обясни, че по време на първия мандат на Бойко Борисов, ПП ГЕРБ е успяла да свърши всичко нужно. „Училището в село Голеш, започнато преди 1989 г., беше завършено и учителите, родителите и децата вече са спокойни. Любо Сивев никога няма да остави каруцата в калта, затова бъдете сигурни, че той е най-добрият кмет за Кайнарджа“, подчерта Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ заяви, че са отчетени видимите резултати в цялата страна, където има избрани кметове от ГЕРБ. „Благодаря Ви за подкрепата на миналите избори за Любо, защото виждате как той променя общината. За да продължи да работи за Вас обаче, му е нужен и силен екип, затова подкрепете кандидатите за общински съветници от ГЕРБ и кандидатите за кметове на кметства. Убеден съм в победата на ГЕРБ още на първи тур в Кайнарджа. Сигурен съм, че отново ще можем да се похвалим, че пак сме били БСП с 80:20%“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Любен Сивев заяви, че ще работи за победа на първи тук с максимален процент гласове. „Уверен съм, че тук ще реализираме най-добрият резултат на ГЕРБ в страната, благодарение на доверието, което ще ни гласуват жителите на Кайнарджа“, подчерта кандидатът на ГЕРБ за кмет.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони