Стоичков повежда „Селтик“ срещу „Ливърпул“

Два литра твърд алкохол и 10 грама кокаин

НФСБ със закон за футболното хулиганство

Синът на Валери Симеонов преодолял наркозависимост

Работодатели от Варненско готвят протест заради скъп ток от ТЕЦ Варна

11 българи са спечелили над 1 млн. долара на покер Фахредин Мустафов получи половин милион на турнир в Барселона

Инспекторите на ОЗХО взеха проби в Дума

Слизат от педалите на пешеходна пътека Велосипедистите масово вършат нарушения, някои не са и чували, че има правила

Вижте акцентите от броя на “Труд” в неделя, 22 април 2018

10 000 унгарци протестираха за свобода на медиите

Мегз показа зърна на светско парти

Заев: Никога не сме били толкова близо до решение за името

Печено морско свинче? Не, мерси Най-странните ястия по целия свят

Иконите на Дончо Дончев Картините могат да бъдат разгледани в галерия “Валер” до 11 май

Индия ще конфускува имоти на избягали от страната престъпници

2 млн. лв. платени по кредити в КТБ

Клиенти на КТБ са издължили малко над 2 млн. лв. по кредити през миналата седмица, показва редовният отчет на синдиците Лазар Илиев и Росен Ангелчев. От тях 1,99 млн. лв. са били преведени за погасяване на фирмени заеми, а останалата част – на физически лица.

В предходната седмица средствата, платени от длъжници на банката, бяха 534,7 хил. лв., а преди две седмици – едва 135,2 хил. лв.

Синдиците продължават действията по събирането на вземанията на КТБ. Провеждат се редица срещи с длъжниците на банката, водят се съдебни дела и се налагат запори на предоставените обезпечения по кредити, става ясно от отчета. Продължава и оспорването в съда на прихващания, които увреждат имуществото на банката. Засега обаче няма съдебно решение по някое от започнатите производства.

Синдиците на КТБ отчитат също, че в момента анализират данните от доклада на международната разследваща компания „Аликс Партнерс“. В него би трябвало да се съдържат и правни съвети как да се върнат отклонени активи в имуществото на банката.

Изпратени са и 289 уведомления до граждани, с които им се напомня да освободят ползваните от тях сейфове в банката. Тече процесът и по отваряне на помещенията на архива на банката. Целта е да се изготвят копия на документите, които са били поискани от различни институции. Копия са искани например от окръжната прокуратура в Русе, от териториални дирекции на Комисията за отнемане на незаконно придобито имущество и др.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.