Цветанов в Силистра: Днес България е строителна площадка, защото искаме да я променим в интерес на хората

Победата на ГЕРБ в Силистра е победа за бъдещето на региона и за бъдещето на България. Искаме да направим всички общини достъпни за бизнеса, за инвестиции и за нови работни места. Но най-вече искаме населените места да се превърнат в приятно място за живеене и да се върнат тук младите, които са напуснали родния си край. Без Вас няма да има ГЕРБ, затова на 25-ти октомври изберете номер 5 за д-р Юлиян Найденов - за бъдещето на Силистра, за да продължим започнатото. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на официалното предизборно мероприятие на ГЕРБ в Силистра. По думите му, днес област Силистра е много по-приятно място за живеене, благодарение на успешните кметове на ГЕРБ в Дулово, Тутракан и Кайнарджа. „Затова трябва отново да им гласуваме доверие. Трябва да изберем д-р Юлиян Найденов за следващ мандат, защото това е най-добрият избор за Силистра, който ще даде енергия за развитие на цялата Силистренска област. Благодаря на кметовете, на общинските ни съветници и на целия отбор на ГЕРБ в Силистра – всички те искат отново Вашето доверие, защото знаят, че са дали всичко от себе си“, подчерта Цветанов.

Според зам.-председателя на ГЕРБ кметовете на партията в областта са натрупали опит, изградили са управленски капацитет и се възползват от европейската солидарност, за да развиват общините успешно. „Да не забравяме с колко милиона задължения поеха те общините в началото на мандатите си. Нека политическите ни опоненти да си признаят в какво състояние оставиха населените места в областта. Кметовете на ГЕРБ не възприемат постовете си като привилегия. Те са се нагърбили с огромна отговорност“, обясни Цветанов.

Цветан Цветанов посочи, че винаги е помагал и винаги е обръщал внимание на всяка проблемна ситуация във всяко населено място, поставена на дневен ред. По думите му, премиерът Бойко Борисов и министрите също подхождат отговорно към изпълнението на задълженията си в полза на обществото. „Никога не трябва да забравяме това, което се случи през 2013-2014 г. в лицето на кабинета „Орешарски“. Един министър-председател трябва да се отнася с необходимото уважение към всички български граждани. Премиерът Бойко Борисов не е делил никога общините на ваши и наши, защото всяка една политика трябва да достига до гражданите, живеещи във всяко кътче на страната. Днес България е една малка строителна площадка, защото искаме да я променим в интерес на хората“, категоричен бе председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

Кандидатът на ГЕРБ за втори мандат кмет на Силистра д-р Юлиян Найденов заяви, че по време на неговото управление Силистра се е превърнала в най-големият строителен обект в България. „Преди два дни беше открит газопровода Добрич – Силистра, който има огромно значение за всички нас и за потенциалните инвеститори в Силистра. Открихме стотици работни места. Силистра все още не е градът-мечта, но поставихме чудесно начало и имам амбицията да го постигнем заедно“, подчерта д-р Найденов.

Той посочи, че всички проекти в Силистра се развиват с изключителната подкрепа на ГЕРБ. „Именно ПП ГЕРБ беше тази, която обърна внимание на цялата Силистренска област, което ние трябва да оценим по подобаващ начин. Това, което започнахме, е доброто начало за Силистра. По разписани проекти за следващия програмен период в община Силистра ще влязат над 17 милиона лева“, обясни д-р Юлиян Найденов.

  

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони