Шефът на АПИ Георги Терзийски се срещна с кметовете на Бистрица и Панчарево

Втори фалстарт на дело за удавено в басейн момиче

Нов данък „нощувка“ за стаите за гости

40 минути след нагъл грабеж над младежи полицията задържа извършителя

Фандъкова за тол системата: От месеци водим тежки преговори с АПИ, хората няма да плащат

Стотици отдадоха почит на Апостола в Шумен

Съд спря строителството на висока сграда на метри от варненския плаж

Зам.-министърът на земеделието Чавдар Маринов: Над 25% от заетите в област Велико Търново работят в сферата на земеделието Пред над 200 стопани от региона експерти разясниха бъдещето на Общата селскостопанска политика

Слави Трифонов: Дистанцията между политическата класа и избирателите се е задълбочила до нетърпимост

Антики в кашони и амбалажна хартия откриха в офис на Васил Божков (СНИМКИ)

Кобрата: Ще изляза на българска песен срещу Джошуа

Мартеници – късмети, изскачат от орехи

Алисия: Имам мъж до себе си, но не е популярен

Взрив от хепатит в Сунгурларе миналия декември, болните намаляват Общината няма пари за ваксини

Шумен почита актьора и театрален шеф Илия Раев

Цветанов: Красимир Михайлов ще управлява Балчик така, както управлява стабилното правителство на Бойко Борисов – в интерес на хората

Пожелавам победа на кандидата на ГЕРБ за кмет на Балчик Красимир Михайлов, защото доверието, което той получи от най-голямата партия в България, е залог за успех и голяма отговорност към жителите на общината. Това заяви председателят на националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на разговорите си с жители на Балчик.

Цветанов подчерта, че за следващия програмен период България ще получи финансиране от 32 млрд. лева, което ще даде възможност за ускорено развитие на българските общини. Той подчерта, че европейското развитие на Балчик може да бъде осъществено единствено чрез представителите на ГЕРБ в местната власт. „Убеден съм в това, защото Красимир Михайлов и общинските съветници от ГЕРБ ще управляват община Балчик така, както управлява стабилното правителство на Бойко Борисов – прозрачно, ефективно и в интерес на хората“, обясни зам.-председателят на ГЕРБ. Цветан Цветанов призова жителите на Балчик да гласуват. „На първо място това е Ваш граждански дълг. Гласувайте за силния отбор на ГЕРБ в Балчик, който ще даде шанс на общината за развитие след дълги години на застой“, призова жителите на Балчик Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Балчик Красимир Михайлов благодари за доверието, което му оказва ръководството на ГЕРБ, и подчерта, че го приема като голяма отговорност. „С общинските съветници от ГЕРБ ще развиваме Балчик. Уверен съм, че единствено чрез управлението на ГЕРБ Балчик ще има шанс да започне да се развива интензивно –заедно можем да усвояваме европейски средства, да привличаме инвестиции, да направим Балчик привлекателно място за работа и живот на младите хора“, заяви Михайлов.

 

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.