Какво говорят по секс телефона за алкохолици

Лидерите на Северна и Южна Корея ще се срещнат на военната линия между страните

Вижте къде в София шумът е над допустимите норми

Менда Стоянова: Ще продължим да намаляваме външния дълг спрямо БВП

Властите на САЩ влезли с взлом в дипломатически имот на Русия, Москва ще ги съди

Румен Гечев: Външният дълг не се управлява достатъчно добре

Делян Добрев: Вероятно ще подкрепим Закона за енергетиката, за да няма спекулации в обществото

ДНК експертиза разкри чии са костите на намерения скелет в хотел „Смолян”

Корнелия Нинова: Управляващите обявиха война на всички, а днес ни трябва съзидание

Закриха сайт, използван за милиони кибератаки по света

Служители на НАП отново излизат на протест

Поредно поражение на правителството на Тереза Мей в Камарата на лордовете

Двама загинали при наводнения в Израел и на Западния бряг

Парламентът попълва състава на Антикорупционния орган

Холандският премиер Марк Рюте оцеля след вот на недоверие

Цветанов в село Стожер: Кметовете на ГЕРБ ще работят така, че да заслужат доверието на хората

ГЕРБ подкрепя кандидата ни за кмет на село Стожер Васил Божилов и общинските съветници от ГЕРБ, но искам ясно да им кажа тук пред Вас, че да си кмет и общински съветник не е привилегия, а голяма отговорност. Те трябва да работят така, че да заслужат доверието на хората. Само тогава ще бъдат сигурни, че ще получават подкрепата на правителството на Бойко Борисов и на Парламентарната група на ГЕРБ. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на село Стожер, община Добричка. „Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Добричка Светослав Димитров е млад човек, изпълнен с енергия и желание за работа, както и за промяна. Той се ползва с доверието на депутатите на ГЕРБ-Добрич, затова и ние ги подкрепяме“, заяви Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Добричка Светослав Димитров каза пред събралите се жители на село Стожер, че е време за промяна след продължилото 20 години управление на БСП, което не е довело до резултати. Димитров призова жителите на селото да му гласуват доверие и ги увери, че ще работи за развитието на всяко населено място в община Добричка.

Цветан Цветанов представи пред жителите на селото евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев и заяви, че през следващия програмен период за България са отпуснати 32 млрд. лева, които при работеща и компетентна администрация ще достигнат до хората. Цветанов подчерта пред събралите се хора, че в Европейския информационен офис на Емил Радев в Добрич бизнесът, дребните предприемачи и младите хора, които искат да се занимават с бизнес ще получат безплатна информация и помощ за достъпа до оперативните програми, така че да могат да се възползват от възможностите, които дава Европейския съюз за развитие на малките общини.

Присъстващите жители на селото поставиха пред зам.-председателя на ГЕРБ въпроса за сигурността и спокойствието на хората, тъй като през селото минава много натоварен път, Цветан Цветанов пое ангажимент да поговори с министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова и ако е възможно да се поставят камери за намаляване на скоростта в село Стожер.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.