Цветанов в село Стожер: Кметовете на ГЕРБ ще работят така, че да заслужат доверието на хората

ГЕРБ подкрепя кандидата ни за кмет на село Стожер Васил Божилов и общинските съветници от ГЕРБ, но искам ясно да им кажа тук пред Вас, че да си кмет и общински съветник не е привилегия, а голяма отговорност. Те трябва да работят така, че да заслужат доверието на хората. Само тогава ще бъдат сигурни, че ще получават подкрепата на правителството на Бойко Борисов и на Парламентарната група на ГЕРБ. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на село Стожер, община Добричка. „Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Добричка Светослав Димитров е млад човек, изпълнен с енергия и желание за работа, както и за промяна. Той се ползва с доверието на депутатите на ГЕРБ-Добрич, затова и ние ги подкрепяме“, заяви Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Добричка Светослав Димитров каза пред събралите се жители на село Стожер, че е време за промяна след продължилото 20 години управление на БСП, което не е довело до резултати. Димитров призова жителите на селото да му гласуват доверие и ги увери, че ще работи за развитието на всяко населено място в община Добричка.

Цветан Цветанов представи пред жителите на селото евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев и заяви, че през следващия програмен период за България са отпуснати 32 млрд. лева, които при работеща и компетентна администрация ще достигнат до хората. Цветанов подчерта пред събралите се хора, че в Европейския информационен офис на Емил Радев в Добрич бизнесът, дребните предприемачи и младите хора, които искат да се занимават с бизнес ще получат безплатна информация и помощ за достъпа до оперативните програми, така че да могат да се възползват от възможностите, които дава Европейския съюз за развитие на малките общини.

Присъстващите жители на селото поставиха пред зам.-председателя на ГЕРБ въпроса за сигурността и спокойствието на хората, тъй като през селото минава много натоварен път, Цветан Цветанов пое ангажимент да поговори с министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова и ако е възможно да се поставят камери за намаляване на скоростта в село Стожер.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони