Президентът Румен Радев пред кипърския бизнес: България е водеща във финтех индустрията в Източна Европа

Завръщане с 1000 конски сили Величественият офроудър Hummer възкръсва под марката GMC

Смъртните случаи от коронавиурса в Италия вече са 11, заразените са над 300

Изследват бебе на годинка за коронавирус в Пловдив

Депутатът от БСП Явор Божанков: Хората в Полски Тръмбеш не са доволни от водената държавна политика

Втора грипна вълна се задава у нас

Какво ще стане ако се кръстоса блондинка със заек?

На чист понеделник забраняват движение на камиони от 1,5 тона в Гърция

Двама души са под наблюдение във ВМА за наличие на коронавирус

Жена е тежко ранена при катастрофа в София

Учениците от Свищов, завърнали се от Палермо, нямат симптоми на коронавирус

Словакия отхвърли Истанбулската конвенция

Самолет с българи кацна на Летище София от Милано

Първи случай на коронавирус в Латинска Америка

Да поговорим сериозно за достъпността Нека видим в сравнителен план колко много път имаме да извървим като общество

Цветанов в село Стожер: Кметовете на ГЕРБ ще работят така, че да заслужат доверието на хората

ГЕРБ подкрепя кандидата ни за кмет на село Стожер Васил Божилов и общинските съветници от ГЕРБ, но искам ясно да им кажа тук пред Вас, че да си кмет и общински съветник не е привилегия, а голяма отговорност. Те трябва да работят така, че да заслужат доверието на хората. Само тогава ще бъдат сигурни, че ще получават подкрепата на правителството на Бойко Борисов и на Парламентарната група на ГЕРБ. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на село Стожер, община Добричка. „Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Добричка Светослав Димитров е млад човек, изпълнен с енергия и желание за работа, както и за промяна. Той се ползва с доверието на депутатите на ГЕРБ-Добрич, затова и ние ги подкрепяме“, заяви Цветанов.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Добричка Светослав Димитров каза пред събралите се жители на село Стожер, че е време за промяна след продължилото 20 години управление на БСП, което не е довело до резултати. Димитров призова жителите на селото да му гласуват доверие и ги увери, че ще работи за развитието на всяко населено място в община Добричка.

Цветан Цветанов представи пред жителите на селото евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Емил Радев и заяви, че през следващия програмен период за България са отпуснати 32 млрд. лева, които при работеща и компетентна администрация ще достигнат до хората. Цветанов подчерта пред събралите се хора, че в Европейския информационен офис на Емил Радев в Добрич бизнесът, дребните предприемачи и младите хора, които искат да се занимават с бизнес ще получат безплатна информация и помощ за достъпа до оперативните програми, така че да могат да се възползват от възможностите, които дава Европейския съюз за развитие на малките общини.

Присъстващите жители на селото поставиха пред зам.-председателя на ГЕРБ въпроса за сигурността и спокойствието на хората, тъй като през селото минава много натоварен път, Цветан Цветанов пое ангажимент да поговори с министъра на вътрешните работи Румяна Бъчварова и ако е възможно да се поставят камери за намаляване на скоростта в село Стожер.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.