Искате да научите чужд език? Започнете днес

Искате ли да научите чужд език? А знаете ли, че всеки може да го направи? Ако сте решили да инвестирате своето време в усъвършенстването на нов език, със сигурност в София има такова място. Училища за езиково обучение ИНТЕЛЕКТ са с 15 години история в преподаването на чужди езици. В Интелект можете да учите с удоволствие един от основните пет европейски езика: английски, немски, италиански, испански и френски. Филиалите на Интелект са разположени в шест ключови района на София. Освен изключително модерната база за обучение, там ще срещнете екип от млади и мотивирани преподаватели, които категорично ще Ви помогнат да овладеете дебрите на чуждите езици.

Езиковото обучение е необходимост както за малките деца, така и за порасналите вече ученици. Ако работите в международна фирма или Ви се налага да общувате с чуждестранни партньори, би било добре да разширите езиковия си запас и да развиете своите речеви умения. В езикови училища Интелект имате възможност да преминете специализирани обучения в областта, в която работите; можете да се подготвите за явяване на международно признати изпити; да преминете разговорен курс, благодарение на който да активизирате всички натрупани знания.

От началото на месец ноември, Интелект стартира и онлайн платформа за обучения. Възможността да се обучавате онлайн спестява време и ресурс. С онлайн обученията в реално време преживяването е същото като в едно присъствено занятие, с разликата, че:

• Вие избирате комфортно за Вас място да участвате;

• Спестявате време и пари;

• Получавате запис от събитието.

Езикови училища Интелект организират корпоративни обучения на място при клиентите. Едни от най-големите международни компании обучават служителите си по изпитани академични системи на водещи издателства. Успешните обучителни практики са необходимото условие за високата резултатност на курсистите на Интелект.

На 17-ти и 18-ти октомври, в търговски център The Mall ще се проведат Дни на Кариерата, където можете да откриете информационен щанд на езикови училища Интелект. Всички, проявили интерес, ще имат възможността да се възползват от ексклузивна отстъпка за езиково обучение, при направена заявка по време на изложението.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Образование