Универсалният базов доход е осъществим

Великобритания може да остане под карантина в продължение на половин година

Американски учен: До 200 000 души ще загинат от коронавируса в САЩ

Норман Рийдс иска да има сексуална връзка Досега персонажът му в „Живите мъртви” нямаше никакъв личен живот

Недостигът на храни вдига цените

756 души са починали в Италия за последното денонощие

Кои лекарства действат срещу COVID-19 СЗО стартира пробно тестване на 4 потенциални лечения на коронавируса

92 акта заради разходки са съставени в Пловдив само за ден

Учителите изтощени от онлайн образованието 12-часов работен ден имат повечето преподаватели

Фризьорки режат платове за маски От 2 до 10 лева струват самоделни изделия, слагат им и активен въглен

COVID-19 намали жертвите на пътя

Финансовият министър на германската провинция Хесен се е самоубил заради коронавируса

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в понеделник, 30 март 2020

Онлайн изложба събира творби на Фрида Кало

ЧСИ-тата дариха 52 300 лева на „Александровска“

Go2Balkans 2015 събира професионалистите в туризма през ноември

За втора поредна година в София ще се проведе туристическият бизнес форум Go2Balkans, съобщиха организаторите от Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти (АБТТА). Форумът ще е на 25 ноември в Интер Експо Център и ще е насочен към популяризиране на културно-историческото наследство и природните дадености на страните от Балканския полуостров като общ, споделен ресурс, носител на общочовешки ценности.

Идеята за събитието възникна от членове на АБТТА, които учредиха консорциума Go2Balkans и през ноември 2014 г. проведоха първия бизнес форум, който премина при изключителен интерес от страна на чуждестранните партньори и представители. Основната цел на изложението е да привлече интереса на туроператори от цял свят към предлаганите туристически услуги в България и другите държави на Балканите – Албания, Босна и Херцеговина, Гърция, Кипър, Македония, Румъния, Словения, Сърбия, Турция, Черна Гора и Хърватия.

Форматът на събитието е В2В – изложение с възможност за осъществяване на директни бизнес срещи, осигурена е обособена зона за презентации и зона за професионални разговори. През тази година за участие в бизнес форума са регистрирани над 70 изложители от 10 националности.

По време на Go2Balkans се осъществяват директни бизнес контакти между участниците в процеса на формиране на туристическия продукт и разработването на нови маршрути. На форума общини и региони имат възможност да представят пред туроператорите природните, културните и историческите си забележителности. А доставчиците на туристически услуги имат директен контакт с туроператори и туристически агенти. Професионалистите могат да обсъдят основните насоки и тенденции за развитието на туризма в региона и предизвикателствата, пред които са изправени всички участници в туристическата индустрия.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.