Румен Порожанов: Ще се вземе втора проба от стадото в град Болярово

Пиян таксиметров шофьор блъсна девет коли в София Той отказал алкохолна проба с дрегер

И MTG изненадани от решението на КЗК

Всички заведения на Северния плаж в Слънчев бряг са заустени в канализационната система

Спортните канали на A1 ще излъчват на живо мачове от УЕФА Шампионска лига през новия сезон

Пациенти от цял свят ползват диализния център в УМБАЛ „Св. Марина“

Брюксел стартира две наказателни процедури срещу България

Българин беше арестуван в Гърция за умишлен горски палеж

Не са обсъждани никакви мерки, ако старите дизели от Германия наводнят България

Юбилейна пощенска марка отбелязва 140 години от създаването на Българската армия

Прокуратурата търси виновните за поредния гаф с проверките на Летище София

Франция криминализира употребата на смартфони в училище

Vivacom ще продава Xiaomi на атрактивни цени през сайта си В следващите 4 дни смартфоните на бранда стават още по-атрактивни

Русия показа зъби: Отлага се посещението на Лавров в Гърция, екстрадират гръцки дипломати

ВМРО ще отбележи 115 години от Илинденско-Преображенското въстание

Go2Balkans 2015 събира професионалистите в туризма през ноември

За втора поредна година в София ще се проведе туристическият бизнес форум Go2Balkans, съобщиха организаторите от Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти (АБТТА). Форумът ще е на 25 ноември в Интер Експо Център и ще е насочен към популяризиране на културно-историческото наследство и природните дадености на страните от Балканския полуостров като общ, споделен ресурс, носител на общочовешки ценности.

Идеята за събитието възникна от членове на АБТТА, които учредиха консорциума Go2Balkans и през ноември 2014 г. проведоха първия бизнес форум, който премина при изключителен интерес от страна на чуждестранните партньори и представители. Основната цел на изложението е да привлече интереса на туроператори от цял свят към предлаганите туристически услуги в България и другите държави на Балканите – Албания, Босна и Херцеговина, Гърция, Кипър, Македония, Румъния, Словения, Сърбия, Турция, Черна Гора и Хърватия.

Форматът на събитието е В2В – изложение с възможност за осъществяване на директни бизнес срещи, осигурена е обособена зона за презентации и зона за професионални разговори. През тази година за участие в бизнес форума са регистрирани над 70 изложители от 10 националности.

По време на Go2Balkans се осъществяват директни бизнес контакти между участниците в процеса на формиране на туристическия продукт и разработването на нови маршрути. На форума общини и региони имат възможност да представят пред туроператорите природните, културните и историческите си забележителности. А доставчиците на туристически услуги имат директен контакт с туроператори и туристически агенти. Професионалистите могат да обсъдят основните насоки и тенденции за развитието на туризма в региона и предизвикателствата, пред които са изправени всички участници в туристическата индустрия.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.