Общо 52 души са ранени при инцидента в Хесен, 18 са деца

Заловиха грабител, нападнал жена

Деми Ловато се показа без грим (СНИМКА)

Директорката на Басейнова дирекция-Пловдив е обвинена за безстопанственост

Двама сърби са заразени с коронавирус

Wizz Air няма да отменя полети до Италия, от Ryanair все още няма официална позиция

Десетки автовози пътуват всяка седмица до огнището на коронавируса в Северна Италия

Пълни автобуси от Милано продължават да пристигат у нас

Нено Димов остава в ареста

Николета Лозанова към Филип Плейн: Благодаря ти за невероятната нощ

Гърция взема мерки срещу коронавируса, изтегля гражданите си от Италия

Появи се Ябълковият човек

Италианският премиер Джузепе Конте обвини ръководството на болница за разпространението на коронавируса в страната

Затварят пътя през Широка лъка в неделя заради кукерския фестивал

Отложиха световното първенство по тенис заради коронавируса

Цветан Цветанов ще посети област Бургас на 14.10.2015 г. /сряда/

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще посети област Бургас утре, 14.10.2015 г. /сряда/. Той ще бъде придружаван от областния координатор на ГЕРБ и народен представител Димитър Бойчев, кандидати за кметове и общински съветници.

В 10:00 часа Цветан Цветанов и Златко Димитров – кандидат за кмет на община Несебър, ще открият предизборна шатра на ГЕРБ в Несебър – Новия град.
В 10:45 часа Цветанов и кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Поморие Иван Алексиев ще се разходят по главната улица на град Поморие, за да разговарят с хората /ще тръгнат от офиса на ПП ГЕРБ в Поморие, ул. „Княз Борис 1“ 96а и ще направят пешеходен преход до Мостика и Рибарското пристанище.

В 11:00 часа Цветан Цветанов и Алексиев ще посетят завършените по време на мандата на Иван Алексиев инфраструктурни проекти на Стария кей, разположен на крайбрежната алея /Мостик/ и на Рибарското пристанище в Поморие.

В 12:00 часа зам.-председателят на ГЕРБ ще се срещне с жителите на село Карагеоргиево, община Айтос, за да заяви подкрепата си за кандидата на ГЕРБ за кмет на селото Кязим Ибрям. Ще присъства Васил Едрев – кандидат на ГЕРБ за кмет на община Айтос.

В 13:30 часа Цветанов ще се срещне с избиратели в предизборна шатра на ГЕРБ в Карнобат, бул. „България“ в центъра на града. С него ще бъде Владимир Крумов – кандидат за кмет на Карнобат.

В 14:00 часа Цветан Цветанов и Владимир Крумов ще посетят училище „Паисий Хилендарски“ в квартал „Красно село“ в Карнобат, което се намира на ъгъла на улица „Освобождение“ и „Цанко Церковски“. В 14:15 часа двамата ще посетят и емблематичното „Златно езеро“ в Карнобат, което се намира в кв. „Красно село“.

В 16:00 часа председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ ще се срещне с членове и симпатизанти от Ахтопол в офиса на ГЕРБ в града, ул. „Георги Кондолов“. Ще присъстват Георги Лапчев – кандидат на ГЕРБ за кмет на община Царево и Станислав Димитров – кандидат за кмет на Ахтопол.

В 16:35 часа Цветанов, Димитров и Лапчев ще посетят реконструирания мост в град Ахтопол, който е ключов за града.

В 18:30 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие за област Бургас. На площад „Атанас Сиреков“, срещу Община Бургас, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Бургас кандидатите на ГЕРБ за областта. На мероприятието ще присъства кандидатът на ГЕРБ за кмет на Бургас Димитър Николов, кандидати за кметове и общински съветници от областта.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.